U zocht op: vrachtwagen en bestelwagen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Fraikin Truck Renting Belux

Beaulieustraat 10 -1830Machelen (brabant)

Fraikin is Europees marktleider in de verhuur van industriële en bedrijfsvoertuigen, en biedt oplossingen voor lange-, middellange- en kortetermijnverhuur en voor vlootbeheer. Fraikin neemt alle diensten op zich die gekoppeld zijn aan het gebruik.

Dw Car Center Vilvoorde

Buyssestraat (cyriel) 24 -1800Vilvoorde

Clalom

Mechelsesteenweg 78 -1933Zaventem

Hocke-invest

Alfons Gossetlaan 13 -1702Dilbeek

De ideale tweedehands vrachtwagen of bestelwagen nog niet gevonden? Denk dan even aan Hocke in Groot-Bijgaarden Dilbeek, daar vindt u zeker een vrachtwagen of bestelwagen naar uw wensen!

Arval Belgium

Ikaroslaan 99 -1930Zaventem

Verhuur op lange termijn van personenwagens en lichte bedrijfswagens van alle merken aan ondernemingen. Naast de financiering beheert Arval het onderhoud en de reparaties, de verzekering, de bijstand, de vervangwagens, de brandstof...

Renault Belgique Luxembourg - Renault Belgie Luxemburg

Bergense Steenweg 281 -1070Anderlecht

Het doel van Renault Business is de professionele klant tevreden te stellen met een volwaardige service, dankzij een volledige infrastructuur, bedreven personeel en vakkundig advies.

Autolink

Waterloosesteenweg 1595 -1180Ukkel

Ctc Moyson

Kruisveld 38 -1840Londerzeel

Sinds de oprichting van het bedrijf Moyson was de doelstelling om een zo goed mogelijke auto service aan te bieden aan een correcte prijs.

Sarens Be

Autoweg 8 -1861Meise

We give you the possibility to rent a crane, trailer, or any other type of heavy lifting equipment, with or without operator, for long and short term duration. Sarens will take care of everything.

Vanspringel Automobiles

Amerikastraat 12-14 -1060Sint-gillis (bij-brussel)

V.Vanspringel & Fils Bruxelles-Wavre V.Vanspringel & Fils Bruxelles-Wavre Ford, V.Vanspringel & Fils Bruxelles-Wavre

Sortimo

Schaarbeeklei 491 -1800Vilvoorde

Bestelwageninrichting op maat voor professionals. Oplossingen beschikbaar voor elk type voertuig : merken Citroën, Dacia, Fiat, Ford en Iveco, elke branche en voor ieders budget.