U zocht op: vriescellen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Technigroup Nv

Diamantstraat -2200Herentals

Technigroup in Herentals (Antwerpen) is gespecialiseerd in industri?le koeltechniek, airconditioning voor de industrie, relatieve vochtigheidsbeheersing, EX-installaties, explosieveilige HVAC en speciale koelmachines op maat.

Keysers Koeltechniek

Antwerpsesteenweg 373 -2390Westmalle

Keysers koeltechniek is gespecialiseerd in alle koeltoepassingen,zowel voor industri?le als residenti?le toepassingen.Om wat meer te weten te komen over ons bedrijf, kan u hiereen kort overzicht van onze geschiedenis bekijken.

Maes Industries

Hemeldonk 1 -2200Herentals

Maes warmte en koeltechniek is uw specialist in airconditioning en warmtepompen. Wij zorgen voor levering, installatie en professionele afwerking. Ook kan u bij ons terecht voor zelfbouwpakketten voor verwarming, ventilatiesystemen, enz

Cuypers Koeltechniek

Molendreef 24 -2390Malle

Cuypers Koeltechniek,gespecialiseerd in het ontwerpen, installeren en onderhouden van koel-, vries- en airconditioning-installaties.

Kima Beheer

Draaiboom 55 -2360Oud-turnhout

Maas Koeltechniek is een bedrijf met bijna 25 jaar ervaring in het installeren, onderhouden en repareren van koel- en vriesinstallaties. Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen van zowel demontabele koel- en vriescellen als op maat gebouwde koel...