U zocht op: wals

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Belgian Laser Company - Blc

Bredastraat 149 -2060Antwerpen 6

BLC uw partner in het Antwerpse voor precisie lasersnijden van plaatmateriaal, las- en montagewerk, plooien, boren, tappen, graveren, trommelen, glasparelstralen, enz. BLC FAST! is onze 24/24u expressdienst voor uw dringende stukken.

Smet Rental

Havinkbeekstraat 24 -9130Doel

Smet Rental zet alles in het werk om recycling-oplossingen op maat te bieden. Met een sterke marktpositie in België, Frankrijk, Nederland en Luxemburg zijn we een van de grootste Europese spelers.

Vegram Graphics

Neerlandweg 28 -2610Wilrijk

Uitgebreid gamma producten voor de bedrukking, personalisatie, nummering en afwerking van flexibele verpakkingen, zelfklevende etiketten, mailings en computerformulieren.

Euro - Rent

Bisschoppenhoflaan 633 -2100Deurne

Méér dan 30.000 machines zijn onmiddellijk beschikbaar voor aannemers, installateurs én doe-het-zelvers. Voor grote werken of een kleine klus adviseren wij u de meest aangewezen machine. De hoge kwaliteits- en veiligheidsnormen die wij hanteren ...

Wim Verhuur

Fortsesteenweg 44 -2860Sint-katelijne-waver

Wim Verhuur (Sint Katelijne Waver) verhuurt degelijk materiaal voor zowel de professioneel als particulier in de bouw- en tuinsector. Graafmachines, bouwdrogers, trilnaalden, motoculteurs, hakselaars, tractors, stellingen ... alles is te huur.

R. P. Detavernier

Helmstraat 57b -2140Borgerhout (antwerpen)

Metaalbewerking R.P. Detavernier staat garant voor een optimale kwaliteit en nauwkeurigheid. Voor al uw draaiwerk en freeswerk.

Testas

Jacobsveldweg 12 -2160Wommelgem

Als belangrijk voorraadhouder van halffabricaten in aluminium, koper, messing, brons en roestvast staal, heeft TESTAS als doel om kwalitatief de beste en meest uitgebreide dienstverlening in de distributie van deze halffabricaten aan te bieden.

Van Hoof W.

Lijsterbessenweg 4 -2540Hove

Van Hoof W is een gespecialiseerd toeleveringsbedrijf van machines voor burgerlijke bouwkunde.In het bijzonder machines voor de verwerking en de behandeling van asfalt en beton, zoals voegvulketels, gietasfaltketels, emulsiesproeiers, ...

Machineland Eyckerman

Kapelsesteenweg 127 -2180Ekeren

Als gespecialiseerde zaak in tuinmachines, kunnen wij u wellicht het ruimste aanbod merken en types aanbieden uit de regio. Waar anders kiest u uit meer dan 32 gekende merken aan gras- en zitmaaiers, haagscharen, hakselaars, trimmers,.. enz.

Machineland Van Der Stock

Grote Baan 138 -9100Sint-niklaas

Machineland is gespecialiseerd in verkoop, service en herstelling van machines voor tuin, park, bos en milieu.

Blommaert

Stokerijstraat 35 -2110Wijnegem

Wij beschikken over een zeer uitgebreid gamma oplossingen voor de binnenscheepvaart, mobiele overkappingen voor landinstallaties en aluminium constructies voor de industrie.