U zocht op: wals

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Ateliers Bonte

Diestsevest 59 -3000Leuven

Door de jaren heen heeft het bedrijf zich gespecialiseerd in het slijpen, riffelen of herriffelen van maalwalsen voor de diverse sectoren, zoals maalderijen, veevoederfabrieken, brouwerijen en koffiebranderijen.

Euromat Brussels

Budasteenweg 31 -1830Machelen (brabant)

Euromat: verhuur en verkoop van compressoren, stroomgroepen, verreikers, straalapparatuur, spuitapparatuur, ... Euromat heeft 4 vestigingen in België, die zich richten op de verhuur, verkoop en service van middelgrote machines voor de industrie en aa

Wim Verhuur

Fortsesteenweg 44 -2860Sint-katelijne-waver

Wim Verhuur (Sint Katelijne Waver) verhuurt degelijk materiaal voor zowel de professioneel als particulier in de bouw- en tuinsector. Graafmachines, bouwdrogers, trilnaalden, motoculteurs, hakselaars, tractors, stellingen ... alles is te huur.

Global Rent Verhuurcenter

Leuvensesteenweg 224 -3190Boortmeerbeek

Zowel professionelen als doe-het-zelvers kunnen bij GLOBAL RENT terechtom kleine en grote machines te huren. Met een verhuurgamma van méér dan 600 verschillende machines en toestellenvindt u beslist wat u nodig hebt.

Van Hoof W.

Lijsterbessenweg 4 -2540Hove

Van Hoof W is een gespecialiseerd toeleveringsbedrijf van machines voor burgerlijke bouwkunde.In het bijzonder machines voor de verwerking en de behandeling van asfalt en beton, zoals voegvulketels, gietasfaltketels, emulsiesproeiers, ...

T.s.c.

Krawatenstraat 85 -3470Kortenaken