U zocht op: wanden inrichting

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Abc Expo

Langevelde 22 -1785Merchtem

Uw partner in draagbare standen & mobiele systemen voor beurzen of evenementen. Banners, Rollbanners, PopUp`s, Modulaire panelen,... van 1 tot 50m? of zelf meer... Wij hebben een eigen productie en ruime showroom.

Hansgrohe

Internationalelaan 55k -1070Anderlecht

Hansgrohe: leader in douches, keuken- en badkamerkranen die kwaliteit, design en innovatie verenigen. De ideale partner bij de bouw of renovatie van uw keuken en badkamer.

Kinnarps (belgium)

Heide 15 -1780Wemmel

Kinnarps ontwikkelt en produceert innovatieve kantoormeubelen voor bedrijven en publieke omgevingen. Ergonomie en duurzaamheid vormen de grondslag van de visie van Kinnarps.

A & B Project

Nijverheidsstraat 10 -1840Londerzeel

A&B Project, een creatief dynamisch Belgisch bedrijf dat meer dan 20 jaar geleden ontstaan is in de wereld van de standenbouw, en steeds is blijven groeien en evolueren tot een bedrijf dat vandaag staat voor:Standenbouw Interieur Grafiek

Green Concept & Services

Soldatenstraat 84 -1082Sint-agatha-berchem

De natuurlijke kracht van gezond werken. Verhuur - verkoop en onderhoud van planten in kantoren. Leveren van fruitmanden.

Dynaset

Brusselstraat 163 -1702Dilbeek

Dynaset kan u helpen bij het inrichten van uw kantoren, gaande van verplaatsbare wanden, valse plafonds, tapijt, technische vloeren tot en met alle technieken.Dynaset beschikt over een technische ploeg met de nodige kennis en ervaring .

Promi - Art

Oude Vijversstraat 40 -1190Vorst

Inrichting en realisatievan professionele ruimtesKantoren - Industrieën - LaboratoriaVerplaatsbare of vaste wandenValse plafonds - WandkastenSanitaire cabinesKleerkasten - Vestiaires

E.v.s.

Leuvensesteenweg 463 -3070Kortenberg

Hygitop

Brusselsesteenweg 121 -1980Zemst

Hygitop in Zemst is uw partner in HACCP wanden en HACCP panelen biedt u een totaalpakket aangaande HACCP werkplaatsinrichting en denkt met u mee

Ordin-access Sa

Rue De Picardie 43 -1140Evere

Kantoormeubelen inrichting computerzalen, informaticameubelen, informaticatafels, computermeubelen, bureaumeubelen, bureelmeubelen, ergonomische kantoormeubelen, veiligheid IT zaal, brandvrije computerkasten.

Manutan

Industrielaan 30 -1740Ternat

Online verkoop van bedrijfs- en kantoormateriaal voor professionelen.

Aramis & Partners

Eugène Ghijsstraat 71 -1600Sint-pieters-leeuw

het bedrijf aramis & partners is reeds geruime tijd actief in de binnenafwerking van bedrijfsgebouwen

Manutan

Bergense Steenweg 1424 -1070Anderlecht

Manutan-Overtoom is marktleider in de bevoorrading van gebruiksgoederen voor industrie, magazijn, werkplaats en kantoor. Manutan-Overtoom levert een zeer breed productaanbod, scherpe inkoopprijzen en een persoonlijke dienstverleni

Abc - Movable Building Systems

Wellingtonlaan 148 -1180Ukkel

Renovatie & inrichting van A tot Z - Afbraak, wanden, planfond,verhoogde vloeren, elektriciteit, airco, vloerbekleding, schilderwerken, enz.

Schneider Electric

Dieweg 3 -1180Ukkel

Schneider Electric leidt de digitale transformatie van energiebeheer en automatisering in woningen, gebouwen, datacenters, infrastructuren en industrieën.

overtoom International Belgium

Industrielaan 30 -1740Ternat

Alles wat u nodig heeft voor kantoor, magazijn, werkplaats en terrein. 40.000 artikelen uit voorraad, snel en volgens afspraak.