U zocht op: wanden kantoor

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Fichet Security Solutions Belgium

Leuvensesteenweg 555 -1930Zaventem

Dankzij jarenlange ervaring in de beveiligingswereld, heeft Fichet Security Solutions een ongeëvenaarde expertise op het gebied van veilige opslag van waardevolle goederen, beveiliging van (bedrijfs)terreinen, toegangscontrole en safes.

Daikin Ac

Avenue Franklin 1b -1300Wavre

Daikin is pionier in de ontwikkeling van innovatieve en energievriendelijke klimaatbeheersystemen en warmtepompen. Op maat van elke behoefte biedt Daikin oplossingen voor residentiële, commerciële en industriële toepassingen.

Kinnarps (belgium)

Heide 15 -1780Wemmel

Kinnarps ontwikkelt en produceert innovatieve kantoormeubelen voor bedrijven en publieke omgevingen. Ergonomie en duurzaamheid vormen de grondslag van de visie van Kinnarps.

Any Green

Woluwelaan 143 -1831Diegem

Any Green, actief in kantoorbeplanting en interieurbeplanting op grond- of hydrocultuur, is gespecialiseerd in de verhuur van planten en bloemen, plantenbakken en kunstplanten voor bedrijven, binnentuinen, landschapsburelen en dakterrassen.

Fosfari

Leuvensesteenweg 136 -3191Hever

Fosfari helpt u bij het vinden van de juiste verlichting voor uw project. Met ons gepassioneerd team van productspecialisten, grafische vormgevers, interieurarchitecten en lichtontwerpers plaatsen we de ruimte in het gepaste licht.

Green Concept & Services

Soldatenstraat 84 -1082Sint-agatha-berchem

De natuurlijke kracht van gezond werken. Verhuur - verkoop en onderhoud van planten in kantoren. Leveren van fruitmanden.

Promi - Art

Oude Vijversstraat 40 -1190Vorst

Inrichting en realisatievan professionele ruimtesKantoren - Industrieën - LaboratoriaVerplaatsbare of vaste wandenValse plafonds - WandkastenSanitaire cabinesKleerkasten - Vestiaires

Ordin-access Sa

Rue De Picardie 43 -1140Evere

Kantoormeubelen inrichting computerzalen, informaticameubelen, informaticatafels, computermeubelen, bureaumeubelen, bureelmeubelen, ergonomische kantoormeubelen, veiligheid IT zaal, brandvrije computerkasten.

Bedking Ergopolis

Leuvensesteenweg 338 -3190Boortmeerbeek

Bedking Ergopolis - de echte specialist in ergonomisch zit-, lig- en slaapcomfort *Bedking Ergopolis - ergonomisch zit- en slaapcomfort Bedking, Ergopolis, bedking, sitoké, ergonomie, ergonomisch, zitcomfort, comfort, kinesitherapeut, kinesitherapie.

Abc - Movable Building Systems

Wellingtonlaan 148 -1180Ukkel

Renovatie & inrichting van A tot Z - Afbraak, wanden, planfond,verhoogde vloeren, elektriciteit, airco, vloerbekleding, schilderwerken, enz.

Schneider Electric

Dieweg 3 -1180Ukkel

Schneider Electric leidt de digitale transformatie van energiebeheer en automatisering in woningen, gebouwen, datacenters, infrastructuren en industrieën.