U zocht op: wandtegels badkamer

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Gavra

Fabriekstraat 16 -2440Geel

Gavra is een groothandel in keramische tegels en surfaces in de regio Antwerpen. Bij ons vind je het grootste tegelaanbod in België: vloer- en wandtegels in alle mogelijke materialen, formaten, kleuren en stijlen.

Vloeren Van Calster

Transportstraat 1a -3980Tessenderlo

Tegelhandel Van Calster biedt u een onuitputtelijk aanbod tegels, parket en natuursteen. Topkwaliteit zonder overbodige kosten. Feilloze plaatsing door onze specialisten.

Dajoka

Tervantstraat 33 -3583Beringen

Dajoka is:professioneel advies zodat je de juiste tegel kiest voor elke ruimtesterke prijs/kwaliteitsverhoudingsteeds de nieuwigheden in huiseigen plaatsingsdienst met jarenlange ervaringalle accessoires onder 1 dak voor plaatsers

B & S Interieur Design

Lodewijk De Raetlaan 18 -3900Overpelt

Het team dat bestaat uit zes gemotiveerde medewerkers staat in voor de vakkundige installatie van uw interieur. Van eigen ontwerp, opmeting en uitwerking, tot productie en plaatsing ... alles gebeurt in eigen beheer.

Aquadraat

Tikbroeken -3910Pelt

Badkamerrenovatie van ontwerp tot oplevering. We gaan voor 100 klantentevredenheid, met minder nemen we geen genoegen.

Geometra

Spechtstraat 2 -3530Houthalen-helchteren

Geometra is gespecialiseerd in binnenruisrenovaties, keukens en badkamers. Daarbij ligt de nadruk op een luxe afwerking. Niet alleen voor nieuwe keukens of badkamers, maar ook een grondige renovatie van uw werkblad en frontjes gev

G&k Verheyen

Raffisstraat 6 -3670Oudsbergen

Renoflex

Volmolenheide 29 -2400Mol

Renovatie badkamers. Tegelwerken.