U zocht op: wandtegels keuken

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Bellarti

Waterwilgweg 4 -2050Antwerpen

Meubelfabriek Corian Design Center

Sint-bernardsesteenweg 491 -2660Antwerpen

Corian - CDC te Hoboken, Antwerpen is gespecialiseerd in ontwerp en plaatsing van naadloze werkbladen, keukenbladen en badkamermeubelen.

Floorhouse

Boomsesteenweg 59 -2630Aartselaar

FloorHouse is uw adres voor de aankoop, de plaatsing, het onderhoud en de renovatie van parket, laminaat, kurk- en vinylvloeren. Of zoekt u onderhouds- of beschermingsproducten voor uw vloer? Bij FloorHouse vind je alles onder één dak!

G Soontjens

Ondernemersstraat 2 O/p -2500Lier

Van Aelst Stone Products

Industrieweg 13b -2390Westmalle

vasp is gespecialiseerd in het bewerken van diverse soorten natuursteen tot bruikbare eindproducten. We denken dan vooral aan: tuininrichting, tuinmeubelen, tuinverlichting, beeldhouwwerken, sokkels, bloem- en plantenbakken, zwembaden, badkamers,...

De Tegelhoeve

Sint-lenaartsesteenweg 86b -2310Rijkevorsel

Bent u op jacht naar prachtige, exclusieve tegels voor uw bouw- of renovatieproject?Gedaan met zoeken! Want in De Tegelhoeve steken Guido Van de Mierop, Sonja Goris en zoon Kenny hun hart en ziel in de selectie en plaatsing van de knapste tegels ...

Vloeren Jozef Reyns

Ciamberlanidreef(bev) 78 -9120Beveren

Dayo Verhuur

Liersebaan 276 -2240Zandhoven

Abbin

Rijkmakerlaan 36 -2910Essen

Wie voor natuursteen kiest, kiest voor een onbetwist kwaliteitsproduct met een authentiek, modern en tegelijk tijdloos karakter. Een keuze die nog generaties lang zal gewaardeerd worden.