U zocht op: wandtegels voor keuken

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Lemmens Tegels

Steenweg Op Blaasveld 97 -2801Heffen-mechelen

Kwalitatieve keramische tegels die je interieur af maken. Waar inspiratie, kwaliteit en advies zorgen voor een unieke omgeving.

Floorhouse

Boomsesteenweg 59 -2630Aartselaar

FloorHouse is uw adres voor de aankoop, de plaatsing, het onderhoud en de renovatie van parket, laminaat, kurk- en vinylvloeren. Of zoekt u onderhouds- of beschermingsproducten voor uw vloer? Bij FloorHouse vind je alles onder één dak!

Van Den Bossche Martin

Klein-mechelen 22 -2880Bornem

Van Den Bossche Bornem België - Tegelbedrijf met een aanbod waarin iedereen zijn gading vindt. Uitgebreide collectie in voorraad in het tegelbedrijf. Loop zeker eens langs bij Van Den Bossche tegelbedrijf in Bornem

Line Productions

Guido Gezellestraat 7 -3191Hever

Line Productions interieurbouw belgie. voor zowel particulieren als bedrijven de ideale oplossing voor maatwerk. zowel binnen als buitenshuis Line Productions Interieurbouw

Amadeus

Boerenkrijgstraat 133 -2800Mechelen

Bmb Bouwmaterialen

Theet 45/a -9220Hamme (vl.)

Halschoor is al jarenlang een begrip voor een uitgebreid en uitgelezen assortiment vloer- en wandtegels voor binnen- en buitentoepassingen. Totaalleverancier van hoogwaardige bouwmaterialen.

United Stone Products

Nieuwstraat 4b -2840Rumst

USP maakt van uw keuken, badkamer of ander interieurproject een juweel. USP gebruikt daarvoor platen uit natuursteen of composietsteen, die op maat gezaagd en afgewerkt worden.Merken Granstone en Silestone.Arduin, graniet, natuursteen, composiet.

Dinotti

Adolf Greinerstraat 12 -2660Antwerpen

Welkom bij Dinotti, ramen en deuren in aluminium en pvc in Antwerpen

Belgo Fixing

Joseph Brandstraat 132 -1030Schaarbeek

Renotom

Nedermolenstraat 98 -9310Aalst

Aqx

Oude Baan(wal) 1 -2800Mechelen