U zocht op: warmte isolatie

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Wilms International

Molsebaan 20 -2450Meerhout

Of je nu op zoek bent naar rolluiken, zonweringen of een ventilatiesysteem, Wilms levert praktische en energiezuinige oplossingen op maat. Ons maatwerk laat je woning leven en ademen. Bij Wilms kan iedereen terecht.

Stevifem Koeltechniek

Bell-telephonelaan 21 -2260Westerlo

Industriële en commerciële koeltechniek, airconditioning, luchtverwarming, luchtreinigers, warmtepompen.

Solairco

Stationsstraat 216 -3110Rotselaar

Wij plaatsen al zonnepanelen sinds 2008Solairco behoort tot de uiterst zeldzame bedrijven die al sinds 2008 onafgebroken bezig zijn met het plaatsen van zonnepanelen.

Bries Benny

Spoorweg 22 -3130Begijnendijk

Airconditioning, koeltechnieken, warmtepompen. Alle koeltechnieken en airconditioning. Daikin. Depannages airco en koeling. 24u. Service.

Van Espen Marc

Oude Aarschotsebaan 90 -2221Heist-op-den-berg

Wij zijn de specialist in industriële en residentiële klimaatregeling. Ons bedrijf biedt ook diensten aan in de installatie, onderhoud en herstellingvan verwarming, airconditioning en ventilatie.

Vdg Technieken

Tiensesteenweg 89 -3390Tielt-winge

VDG technieken, is een installatiebedrijf gespecialiseerd in ventilatie, hernieuwbare energie, regeltechniek. Warmtepompen, zonneboilers, balansventilatiesystemen, vloerverwarming, ? behoren tot onze kernactiviteiten!

Luz

Heirbaan 147 -3110Rotselaar

Alr Airconditioning

Industrieweg 63 -3583Paal

ALR nv, gespecialiseerd in plaatsing en verkoop van airconditioningsystemen voor personenwagens, heeft reeds meer dan 25 jaar ervaring in deze zeer specifieke branche.

Alter Energy

Terlaak -3980Tessenderlo

Alter Energy is specialist in duurzame energieoplossingen via zonnepanelen, thuisbatterijen, warmtepompen, airco, ventilatie en meer.