U zocht op: warmte water

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Aaqua

Mechelsesteenweg 122 -2860Sint-katelijne-waver

inds 1999 is AAQUA N.V. gespecialiseerd in de engineering en bouw van industriële waterzuiveringsinstallaties.

Task Industriele Milieutechnieken

Kerkhofstraat 33 -2220Heist-op-den-berg

Task ontwerpt en realiseert installaties op het gebied van industriële luchtzuivering, geurbestrijding, afvalwaterzuivering en waterbehandeling. Renovatie en optimalisatie van bestaande installaties. Van advies tot en met sleutel-op-de-deur units.

Coolair

Oude Liersebaan 377 -2570Duffel

Ventilatiesystemen, airconditioning installateurs, koeltechnieken industrie, klimaatregeling installateurs, industriele ventilatiesystemen, luchtdeuren, luchtgordijnen, luchtroosters, luchtverversingssystemen, ventilatieroosters...

Ara

Bouwelven 4 -2280Grobbendonk

Ara Nv is gespecialiseerd in hoogwaardige transferdruk voor een brede waaier van toepassingen op sport-, werk- en promotionele kledij, en sublimatieprints (bulk).

Acb Airconditioning

Moestoemaatheide 14 -2260Westerlo

Dé specialist in klimatisatieaan groothandelsprijzen !Airco-Koeling-Ventilatie-WarmtepompenZowel geïntegreerde & designtoestellenals low-budgetoplossingenBegeleiding van voorontwerp tot installatie. Verdeler van Sanyo en Panasonic airco.

Compact Heat Exchanger Company

Bakestraat 32 -3140Keerbergen

Wij hebben haast alle merken van warmtewisselaars (Alfa Lavel, Gea Ecoflex, Vocarb, Schmidt-Bretten, APV, Arsopi, Fischer, Hisaka enz.) dichtingen in vele materialen. We kunnen deze leveren op korte termijn aan zeer correcte prijzen.

Daikin Ac

Welvaartstraat 14-1 -2200Herentals

Daikin is pionier in de ontwikkeling van innovatieve en energievriendelijke klimaatbeheersystemen en warmtepompen. Op maat van elke behoefte biedt Daikin oplossingen voor residentiële, commerciële en industriële toepassingen.

Jacobs Koel

Rillaarsebaan 61 -3200Aarschot

Jacobs Koel is gespecialiseerd inairconditioning, warmtepompen,koelinstallaties en vriesinstallaties. Aangezien we uitsluitend kwaliteitswerk willen leveren, werken wij enkel met betrouwbare merken zoals Daikin, Argo en Sanyo.

Installatietechnieken Van Herck

Vierselse Baan 14 -2280Grobbendonk

Installatietechnieken Van Herck is uw expert voor: energiezuinig verwarmen warmtepompen zonnepanelen badkamers en sanitair centrale verwarming