U zocht op: warmtepomp doe het zelf

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Swipe

Weverslaan 26 -9160Lokeren

Bij Swipe weten we dat het leggen van een bouw en verbouwpuzzel een hele opdracht kan zijn. Bij Swipe Zelfbouw zit je goed voor al jouw residentiële technieken. Zo heb je één betrouwbare partner die jou en jouw project door en door kent.

Easykit

Brusselsesteenweg 493 -9090Melle

Easykit, een eenvoudige en economische oplossing om uw woning uit te rusten.

E.c.v.s

Europastraat 32 -9310Aalst

Installateurs Bedrijf vader en zoon, Elektriciteit, Centrale Verwarming, Sanitair Warmtepompen en Zonne-energie.

Van Der Vurst

Gentsesteenweg 274a -9420Erpe-mere

Van der Vurst te Erpe-Mere regio Aalst is gespecialiseerd zijn in sanitaire installaties, verwarmingsinstallaties, warmtepompen en zonnepanelen door enkel te werken met geselecteerde, kwalitatieve producten.

Paepens

Ten Beukeboom(app) 19 -9400Ninove

Wij zijn een familiale groothandel met hoofdzetel gelegen te Ninove gespecialiseerd in de distributie van artikelen in verwarming, sanitair en klimatisatie.

Cvtech

Broekstraat 13 -9310Aalst

Wij zijn een installatie bedrijf voor verwarming, sanitair en alternatieve energie.Cerga G1 & G2 + stookolie.Warmtepompen en GRATIS offerte.

Aircom Trade

Karrestraat 120 -9160Lokeren

Aircom: Verkoop en verhuur van airconditioning en airco accessoires, LED verlichting voor kantoor, industrie, hotel en residentie.

Green Techniques

Schaessestraat 15/a -9070Destelbergen

Excecon

Zwaarveld 9 -9220Hamme (oost-vlaanderen)

ARTIKLIMA laat uw woning ademen! Wij leveren duurzame en ecologische totaaloplossingen voor woningventilatie: aardwarmtewisselaars, boilerwarmtepompen, luchtverdeelsystemen,… voor uw comfort!

De Cnijf

Steenweg 92 -9570Lierde

Meer dan 35 jaar ervaringzowel verbouwing als nieuwbouwOplossingen op maatstookolie en aardgas-airco en zinkwerkenCondensatieketel, zonnepanelen,zonneboiler, radiatoren, sierradiatoren,vloerverwarming - Installatie en onderhoud# A