U zocht op: warmtepomp zelf plaatsen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Primagaz Belgium

Kanaalweg 87 -3980Tessenderlo

Primagaz Belgium, de Belgische propaanspecialist, is de meest dynamische en toekomstgerichte gasleverancier van hePrimagaz is de trouwe energiepartner voor wie geen aardgas heeft of overstapt van stookolie naar propaan. We adviseren u bij de keuze...

Energie Control

Koeltorenlaan 12 -3550Heusden-zolder

Energie Control helpt u uw energiepeil te verlagen. Als bedrijf met meer dan 30 jaar ervaring in energiezuinige toepassingen, neemt Energie Control samen met u de stappen die moeten genomen worden om te komen tot een succesvolle installatie.

Easykit

Slagmolenstraat 17 -3500Hasselt

Easykit, een eenvoudige en economische oplossing om uw woning uit te rusten.

Easykit

Winkelom 87 -2440Geel

Easykit. Installeren doen we samen.

Karel Willems

Industrieweg (h) 51 -3980Tessenderlo

Onze service gaat verder dan de installatie

Frema Total Projects

Industrieweg 49 -3980Tessenderlo

10 jaar geleden hebben wij onze start gemaakt met het plaatsen van airconditioning. De drang naar kennis omtrent koeltechnieken bracht ons tot waar we vandaag zijn.

Maes Verwarming

Hoevendijk 5 -2450Meerhout

Startpagina  zaterdag, november 10, 2007welkom

Kve Systems

Korte Heistraat 39 -2400Mol

Kurt Van Elsen leidt het uitermate gespecialiseerd bedrijf KVE-Systems dat zonnepanelen plaatst, die zonlicht omzetten in kostbare elektriciteit.

Camps

Truibroek 19 -3945Ham

Sinds 3 generaties staan wij garant voor kwalitatief werk en een uitstekende service, zowel in de prive-sector als bij openbare werken. Onze firma is gespecialiseerd in centrale verwarming, sanitair en ventilatie.

Ceustermans Verwarming En Sanitair

Berkenlaan 38 -2491Balen

Bent u op zoek naar een betrouwbare chauffagist? Bij Ceustermans nv stellen we bekwame en permanent bijgeschoolde techniekers te werk die uw sanitaire en verwarmingsinstallaties plaatsen en ze nadien ook onderhouden en herstellen.

Hijsco

Berthoutstraat 42 -2431Laakdal

Hijsco, sterk in compact hijswerk en kraanverhuur. Onze compactkraan, ook wel minihijskraan genoemd, is op kleine en moeilijk bereikbare locaties inzetbaar. Ze past door een normale loopdeur. Hierdoor kunnen we vele hijswerkzaamheden uitvoeren.

Alter Energy

Terlaak -3980Tessenderlo

Alter Energy is specialist in duurzame energieoplossingen via zonnepanelen, thuisbatterijen, warmtepompen, airco, ventilatie en meer.