U zocht op: warmtepomp

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Geja Koeltechniek

Passtraat 258 -9100Sint-niklaas

Geja is al 20 jaar gespecialiseerd in warmtepompen, koeling en airco.

Airquality Group

A. Stocletlaan 206 -2570Duffel

Airquality is reeds meer dan twintig jaar uw professionele partner in airconditioning, warmtepompen,ventilatie en koeling. 24 uur service, eigen studie-en plaatsingsdienst. Daikin superdealer, ruime toonzaal te Duffel.

Bosch Thermotechnik - Junkers

Kontichsesteenweg 60 -2630Aartselaar

Junkers biedt een compleet gamma toestellen voor warmwaterbereiding, verwarming en verwarmingsregeling:

Van Der Spiegel

Antwerpsesteenweg 283 -2950Kapellen (antwerpen)

Van Der Spiegel nv is een familiebedrijf in Brasschaat dat al veertig jaar bestaat. Na twintig jaar werd het bedrijf overgelaten van vader op zoon en vandaag kunt u nog steeds bij ons terecht voor een waaier aan diensten. Ons tel nr is: 0495/79 91 76

Bondec

Fortbaan 72 -2160Wommelgem

Bondec verzorgt het volledig onderhoud,installeert nieuwe stookolie-en gasinstallaties, centrale verwarming en airconditioning. Bondec is ook uw partner voor ventilatie in woningen, industriële verwarming en conditionering.

Ventico

Gemeentestraat 37 -2560Nijlen

Ventico, uw partner voor alle HVAC werken

Firma Dewal

Raymond Delahayelaan 7 -2500Lier

Klimathome

Eugeen Meeusstraat 112 -2170Antwerpen

Klimathome wil d? referentie zijn binnen Vlaanderen en Nederland inzake luchtverwarming. Qua marktsegmenten wordt de nadruk gelegd op de residenti?le en commerci?le toepassingen (loften, winkels, woning of kantoor).

R-cotec

Slekkenstraat 4 -9120Beveren-waas

Voor installatie van een airco vraagt u best advies aan een erkend installateur.Bij R-cotec bent u aan het juiste adres. Sinds de oprichting in 1991 is ons bedrijf uitgegroeid tot een gevestigde waarde in de sector.

Cool It

Moerstraat 55 -2970īs Gravenwezel

Ons COOL IT service- en onderhoudsteam staat alle dagen voor u klaar. Wij zijn uitgerust met de allernieuwstre computergestuurde diagnosetechnieken om efficiënt problemen op te lossen. Bij sommige installaties is het zelfs mogelijk om...

Inter Clima

Blikstraat 4 -2110Wijnegem

Inter Clima nv uit Wilrijk (Antwerpen) is een vakkundige plaatser en hersteller van airco-installaties. Ons bedrijf heeft reeds jarenlang ervaring op het gebied van luchtbehandeling en airconditioning. Wij zijn verdeler van Sanyo, Daikin, enz.

Eti Vandenven

Griffier Schobbenslaan 2 -2140Borgerhout (antwerpen)

Industriële automatisering, Havenuitrustingen, Petrochemische uitrustingen, Transport automatisatie, Utiliteitsgebouwen, Bordenbouw, Lage stroom cabines...

Air Systems

Moederhoefstraat 242 -2547Lint

Air Systems is een installatiebedrijf gespecialiseerd in alle HVAC toepassingen. Onze mensen zijn op de hoogte van de nieuwste technologieën. Begrippen zoals ; warmtepompen, inverter, balansventilatie en warmterecuperatie zijn...

Vaerewyck

Callaertstraat 17 -9100Sint-niklaas

Wij verzorgen voor u de plaatsing van uw nieuwe systeem, hetzij warmtepomp, vloerverwarming airconditioning (verwarmen en koelen), zwembad verwarming. Ook voor het onderhoud van uw nieuwe of bestaande installatie kan u rekenen op onze perfecte service.

Bvl

Berlaarbaan 148 -2860Sint-katelijne-waver

BVL staat garant voor het leveren van zeer kwalitatief en esthetisch afgewerkte installaties. Hiertoe draagt elke onderdeel van onze diensten bij studie, montage, onderhoud en herstellen.