U zocht op: warmtewisselaars

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Van Cleynenbreugel Bart

Leuvensebaan 358 -3220Holsbeek

Met meerdere jaren ervaring in de sanitaire sector en cv startte zaakvoerder Van Cleynenbreugel Bart in 1990 een eigen zaak gespecialiseerd in alle verwarming- en sanitairtechnieken.

Compact Heat Exchanger Company

Bakestraat 32 -3140Keerbergen

Wij hebben haast alle merken van warmtewisselaars (Alfa Lavel, Gea Ecoflex, Vocarb, Schmidt-Bretten, APV, Arsopi, Fischer, Hisaka enz.) dichtingen in vele materialen. We kunnen deze leveren op korte termijn aan zeer correcte prijzen.

Blue Heat

Kievitlaan 6 -2820Bonheiden

Onderhoud en verdeler van platenwarmtewisselaars in alle bedrijfssectoren zoals scheepvaart, chemie, voedingsindustrie en farmacie. Ervaring met alle merken en typen zoals Schmidt-Bretten, Bleu Hero, Api Heat Transfer, enz.

Abb

Hoge Wei 27 -1930Zaventem

ABB Benelux is de lokale vertegenwoordiging van het wereldomvattende ABB-concern. Wij zijn marktleider op de gebieden energie- en automatiseringstechnologie en helpen nutsbedrijven, industriële klanten en eindgebruikers hun prestaties te verbeteren..

Aquarech

Hulststraat 128 -3080Duisburg

Officiële verdeler van Homa & Ruhrpumpen. Gespecialiseerd in centrifugaalpompen, mixers, voortstuwers en jetpompen.

Alfa Laval Benelux

Bazellaan 5 -1140Evere

Verkoop en service van separatoren,decanteercentrifuges, membranen,warmtewisselaars, pompen en afsluitersvoor toepassing in: brouwerijen, dranken-en voedingsmiddelenindustrie,metaalindustrie, afvalwaterzuivering, verwarming en ventilatie,...

Elreko

Mieregemstraat 194 -1785Merchtem

Alektro & Co

Poddegemstraat 191 -1850Grimbergen