U zocht op: waterdichtingen specialist

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Dakdepot

Glasstraat 47 -2170Antwerpen

Bij Dakdepot in Merksem verwelkomen we zowel professionele dakdekkers als enthousiaste doe-het-zelvers. In ons magazijn met uitgebreid aanbod aan kwaliteitsvol dakmateriaal en hout, vindt u hoe dan ook het materiaal waarnaar u op zoek bent.

Emergo Chemical Coating

Terbekehofdreef 50-52 -2610Antwerpen

Uw partner in waterdichting, beton herstel en chemisch resistente bekleding.

Aldiva - Works

Neerlandweg 24a -2610Antwerpen

Al meer dan 50 jaar uw specialist in het waterdicht maken van ondergrondse constructies en het behandelen van muren tegen opstijgend vocht. Steeds een snelle, correcte en eerlijke aanpak!

Adv-works

Heuvel 44 -2920Kalmthout

ADV-Works is gespecialiseerd in het afdichten van ondergrondse constructies en het injecteren van opstijgend vocht in muren. Tal van dichtingssystemen worden toegepast: cementgebonden en elastische dichtingslagen, alsook siloxaan en PU-injecties.

Conduterra

Tuinbouwstraat 2/4 -2160Wommelgem

Conduterra is specialist in het plaatsen, preventief onderhouden en herstellen van ondergrondse leidingen van riolering, sprinklers, brandblusnetwerken, gas, water en elektriciteit.

Cobalt Blue Invest

Bredabaan 859 -2930Brasschaat

Rasenberg rietdekkers bvba. Specialist in het plaatsen en onderhouden van rieten daken Rasenberg Rietdekkers bvba. Rasenberg,riet,rieten daken,riet daken,rieten dak,carports,theehuisje,theehuisjes,carport,goedkoop,goedkoopste,prieel,voliere,wuustweze

Anthony Cranes

Uitbreidingstraat 584 -2600Berchem (antwerpen)

Anthony Cranes is een jong en dynamisch kraanverhuurbedrijf uit Antwerpen.Onze firma is gespecialiseerd in de verhuur van mobiele telescoop-en torenkranen met machinist