U zocht op: waterkoelers

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Sip-well

Technologielaan 3 -1840Londerzeel

ALLE watercooler types... en meer! Leveringen en plaatsingen in heel Belgi?. Reeds vanaf 1? per dag!

Aqua Claro

Steenweg Op Blaasveld 72 -2801Heffen

Aqua Claro heeft als doel bij te dragen aan de levenskwaliteit van eenieder door de nodige systemen aan te bieden voor kwalitatief, gezond water. Wij bieden degelijke informatie, kwaliteitstoestellen en zijn klantvriendelijk.

Thermotec

Luipegem(bor) 146b -2880Bornem

Thermotec is een Belgische firma die industriële proceskoelers ontwikkelt en produceert. Het grootse deel van de productie zijn waterkoelers die gebouwd worden naar de specifieke wensen van de OEM klant.

Coffee And Co - Smets Automaten Service

Blarenberglaan 23 -2800Mechelen

Smets Automaten is gespecialiseerd in koffiezet- systemen en automaten voor warme dranken, frisdranken en snacks, aangepast aan de noden van uw bedrijf.

Watercompany International

De Keyserlei 5 58 -2018Antwerpen

Watercompany Waterkoelers is dé specialist van waterkoelers aangesloten op de waterleiding voor de Benelux. Watercompany heeft als doel een eenvoudiger, goedkoper en kwalitatief beter alternatief te bieden voor de alom bekende waterkoelers met fles,

Cofiserv

Boterlaarbaan 108 -2100Antwerpen

Een vlotte start van de dag, thuis of op de werkplaats. Koffie is niet meer weg te denken uit uw werkomgevingOmdat wij volledig onafhankelijk werken, kunnen wij een zeer ruim assortiment aan automaten en voedingswaren aanbieden.