U zocht op: werk zoeken

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Cbox Containers Belgium

Heizegemweg 12 -2030Antwerp, Belgium

CBOX Containers verhuurt en verkoopt een breed assortiment aan nieuwe en gebruikte containers. De containers zijn onder andere geschikt voor opslag, transport en als accommodatie.

Talent-it

Houtdok-noordkaai 12 -2030Antwerpen 3

Talent-IT verenigt talent en bedrijven voor alles wat met IT te maken heeft. We streven voortdurend naar meer vakkennis en betere service zowel in het begeleiden van onze IT`ers als bij het ondersteunen van onze klanten.

General Painting

Kambalastraat 18 -2030Antwerpen 3

GP is een algemeen schildersbedrijf dat schilder- en decoratiewerken uitvoert. De troeven van ons goed geschoolde medewerkers zijn oa materiaalkennis, artistieke creativiteit en technisch kunnen!

I - Rental

Noorderlaan 485 -2030Antwerpen 3

I-Rental legt zich toe op de integrale voorziening van industriële gereedschappen en tijdelijke nutsvoorzieningen (licht, lucht en stroom), en dit zowel voor contractoren als eindklanten, tijdens shut-downs, projecten en reguliere

Xylos

Noorderlaan 139 -2030Antwerpen

Xylos levert ICT-oplossingen die bijdragen tot het succes van uw organisatie. Gaande van strategisch advies rond uw digitale transformatie, tot het begeleiden van uw gebruikers in deze verandering.