U zocht op: werkkleding

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Van Herck

Gasthuisstraat 46 -2440Geel

De hele staf van een zorginstelling kan door ons in de kleren gestoken worden : aangepaste outfits voor receptie, verplegend -, onderhouds - en keukenpersoneel. Niet langer stijve witte of blauwe uniformen, maar ook modieuze en frisse kleurtoetsen.

Hultafors Group Belgium

Joe Englishstraat 54 -2140Antwerpen

Hultafors is een toonaangevend internationaal merk dat geavanceerd handgereedschap voor de bouw en de industrie maakt. Wij zijn ook verdeler van het merk Snickers werkkledij.

Ara

Bouwelven 4 -2280Grobbendonk

Ara Nv is gespecialiseerd in hoogwaardige transferdruk voor een brede waaier van toepassingen op sport-, werk- en promotionele kledij, en sublimatieprints (bulk).

Mdp Fireprotection

Winkelom 81 -2440Geel

Brandbeveiliging MDP FireProtection blusapparaten, automatische blusinstallaties, branddetectie, brandladders, brandhaspels, rookafvoer, compartimentering, hydranten, brandweerslangen, sprinklerinstallaties.

Ab Safety Nv

Blauwesteenstraat 87 -2550Kontich

Artelli verdeelt reeds meer dan 20 jaar veiligheidsschoenen, werkkleding en persoonlijke beschermingsmiddelen vanuit België naar een Europees cliënteel.Artelli staat als marktleider reeds jaren voorop in de distributie van werkkleding, ...

Image Wear & Gifts

Breugelhoevestraat 14 -2560Nijlen

Leverancier van bedrijfskleding en promotioneel materiaal, Image Wear is de perfecte partner om uw product kenbaar te maken bij het publiek d.m.v. strooimateriaal of verkoopacties. Ook voor promotioneel textiel of bedrijfskleding vindt u bij ons de..

Jobitex

Beerzelplein 5 -2580Beerzel

Jobitex is reeds 15 jaar gespecialiseerd in werkkledij voor vele beroepen. Daarnaast bieden wij u ook een ruim assortiment vrijetijdskleding en veiligheidsartikelen.

Safety - Services

Misstraat 91 -2590Berlaar

Safety-services biedt u de totaaloplossing voor industriele veiligheid.

Intersafe Belgium

Generaal De Wittelaan 17 -2800Mechelen

Groeneveld-Intersafe: uw partner voor een gezonde en veilige werkplek! Groeneveld-Intersafe levert persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) en oplossingen om u optimaal te beschermen op uw werkplek. Intersafe Groeneveld. Veilig werken. Veilig gevoel.