U zocht op: werkomgeving

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Nederman

Bergensesteenweg 181 -1600Sint-pieters-leeuw

Nederman is een toonaangevende leverancier van producten, systemen en diensten in de sector van milieuvriendelijke technologieën. Wij zijn gespecialiseerd in industriële luchtfiltratie en recyclage-oplossingen.

Kinnarps (belgium)

Heide 15 -1780Wemmel

Kinnarps ontwikkelt en produceert innovatieve kantoormeubelen voor bedrijven en publieke omgevingen. Ergonomie en duurzaamheid vormen de grondslag van de visie van Kinnarps.

Any Green

Woluwelaan 143 -1831Diegem

Any Green, actief in kantoorbeplanting en interieurbeplanting op grond- of hydrocultuur, is gespecialiseerd in de verhuur van planten en bloemen, plantenbakken en kunstplanten voor bedrijven, binnentuinen, landschapsburelen en dakterrassen.

Portakabin Belgium

Avenue De L'industrie 16 -1420Braine-lŽalleud

Portakabin, Europese leider in het bouwen van tijdelijke kwaliteitsvolle gebouwen, 50% sneller geleverd dan een traditioneel gebouw voor elk denkbare toepassingen:kantoren, scholen, ziekenhuizen, praktijken, apotheken, winkels, kantines, ...

Habitat Brussel

Sint-lambertusstraat 198 -1200Brussel 20

Habitat Bedrijven is een team dat klaar staat om naar u te luisteren, samen met u uw behoeften te analyseren en het meubilair te installeren voor een optimale werksfeer en comfort, en dit aan de hand van producten die mooi, betaal

Prorem

V. Philipsstraat 16 -3040Huldenberg

Prorem is een professional in property- en facility management. Met een heldere visie en een duidelijk doel : onze klanten oplossingen aanbieden en toegevoegde waarde leveren.

Inter Cleaning

Poddegemstraat 94c -1850Grimbergen

We stellen u de beste oplossing aan op gebied van properheid en kwaliteit. Ongeacht uw beroepsactiviteiten : kantoren, winkels, showrooms, hotels, industrie ... Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte

Iris Group

Bazellaan 5 -1140Evere

Iris levert facilitaire, industriële, technische en landscaping diensten aan duizenden publieke en private klanten uit een waaier aan sectoren en werkomgevingen.

Tdc Cleaning

Nijverseelstraat 114 -1745Opwijk

Bij TDcleaning werken we enkel met het meest professionele materiaal en de beste industriële producten. Zo maken we uw woon- en werkomgeving op een optimale manier schoon. Wij geven u raad voor de aanvang van de werken en ook nadien.

Ahrend

Romboutsstraat 9 -1932Zaventem

Voor een goede werkomgeving zijn zowel grote lijnen als details van belang. Om het werk zo prettig en efficiënt mogelijk te maken, wordt alles afgestemd op de behoeften van medewerkers.

Legrand Group Belgium

Hector Henneaulaan 366 -1930Zaventem

Legrand is de specialist op wereldvlak in producten en systemen voor elektrische installaties en informaticanetwerken voor wonen en werkomgeving.