U zocht op: werkomgeving

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Busters Reinigingen

Morckhovenlei 74 -2140Borgerhout (antwerpen)

Lasota Cleaning is nu BUSTERS reinigingen, voor particulieren, winkels, KMO`s en meer! De hoofdactiviteit van BUSTERS Reinigen situeert zich in het ruitenwasserij/glazenwaserij en schoonmaak van kantoren.

Dimensys

Ottergemsesteenweg-zuid 717 -9000Gent

De inrichting en aankleding van uw winkel, kantoor of toonzaal kent voor Dimensys geen geheimen. Al meer dan 25 jaar expertise in ontwerp en projectbegeleiding, dat geeft vertrouwen! Service en vakmanschap is ons handelsmerk.

Care

Luchthavenlei 7b -2100Deurne (antwerpen)

Iedereen kan toch schoonmaken?Alle schoonmaakbedrijven zijn toch hetzelfde?Maar twee van de vele vastgeroeste ideeën.Rekening houdende met budget, behoeften en wensen van onze klanten, staan we reeds meer dan 30 jaar aan te top in onze sector.

Nederman

Bergensesteenweg 181 -1600Sint-pieters-leeuw

Nederman is een toonaangevende leverancier van producten, systemen en diensten in de sector van milieuvriendelijke technologieën. Wij zijn gespecialiseerd in industriële luchtfiltratie en recyclage-oplossingen.

U-man Belgium

Werfheide 3 -2812Muizen (mechelen)

Management opleiding, sales training, coaching, consultancy services specifiek voor KMO`s. De management opleiding bij U-Man is praktisch en getoetst aan actuale noden van een KMO bedrijfsleider. Onze leiderschapstest toont u uw sterke en ook...

Almasy

Europastraat 14 -2321Meer

Almasy NV produceert en levert sinds 1975 rekken en stellingen voor magazijn- en archiefinrichting. De productie van houten rekken gebeurt in Hoogstraten. Daar bevindt zich ook de voorraad van metalen stellingen, palletrekken en andere opslagsys...

Netflow

Mechelsesteenweg 25 -2650Edegem

We willen de vertrouwde ICT partner zijn voor KMO’s, die door het implementeren en ondersteunen van op de klant afgestemde ICT infrastructuur de bedrijfsprocessen ondersteunen, door gebruik te maken van de juiste technologische producten en diensten.

Planon

Schalienhoevedreef 20a -2800Mechelen

Planon N.V. is gespecialiseerd in dienstverlening & implementatie van de Planon software voor Facility Management en patrimoniumbeheer.

Kinnarps (belgium)

Heide 15 -1780Wemmel

Kinnarps ontwikkelt en produceert innovatieve kantoormeubelen voor bedrijven en publieke omgevingen. Ergonomie en duurzaamheid vormen de grondslag van de visie van Kinnarps.

Informatic Clean Up Services

Rue De La Chapelle 2-2 -1450Chastre

Ontdek onze professionele reinigingsoplossingen. Ze zijn speciaal ontwikkeld om uw computermateriaal in goede conditie te houden. Zo kunt u zeker zijn van een gezondere en dus aangenamere werkomgeving !

Verhoeven Dust Control

Vogelkerslaan 47 -9120Melsele

Verhoeven Dust Control levert en installeert ontstoffingsinstallaties en toebehoren voor de industriële sector. VDC helpt u met uw filters, cyclonen, ventilatoren, schoorstenen en emissie-monitoring.

Any Green

Woluwelaan 143 -1831Diegem

Any Green, actief in kantoorbeplanting en interieurbeplanting op grond- of hydrocultuur, is gespecialiseerd in de verhuur van planten en bloemen, plantenbakken en kunstplanten voor bedrijven, binnentuinen, landschapsburelen en dakterrassen.

Air Systems

Moederhoefstraat 242 -2547Lint

Air Systems is een installatiebedrijf gespecialiseerd in alle HVAC toepassingen. Onze mensen zijn op de hoogte van de nieuwste technologieën. Begrippen zoals ; warmtepompen, inverter, balansventilatie en warmterecuperatie zijn...

Cenergie

Frankrijklei 115 -2000Antwerpen 1

Cenergie is ontstaan uit een initiatief van de Universiteit Antwerpen om nieuwe oplossingen te ontwikkelen voor duurzaam energiegebruik en energiebeheer via energie-audits in gebouwen en beleidsondersteunend werk.

Top Buro

Gentsesteenweg 192-194 -9800Deinze

kantoorinrichting en kantoormeubilair.Wij beschikken over een enorme keuze endoen ook maatwerk waardoor we u altijdeen oplossing kunnen voorstellen.Wij beschikken over uiterst competentemedewerkers en een binnenhuisarchitect.# Aarz

Domotric

Diestsesteenweg 139 -3210Linden

Domotric is uw partner voor alle facetten van beveiliging tegen inbraak en brand met brandbestrijdingsmiddelen, camerasystemen en toegangscontrole kortom automatisatie. Met reeds 21 jaar ervaring garanderen we een uitstekende service met oog ...

Prosafco

Ovenhoek 2 -8800Roeselare

Als distributeur van persoonlijke beschermingsmiddelen streven wij naar kwaliteit door vakmanschap. Ons breed assortiment maken ons de one-stop-shop voor alles wat met persoonlijke veiligheid op het werk heeft te maken.

Vorm Interieurgroep

Kapelstraat 51 -2540Hove

Welkom bij VORMOntwerp, (ver)bouwen en inrichting van woon- en werkomgeving.

Health2work

Korte Magerstraat 4 -9050Gentbrugge

Health2Work believes the world would be a better place if a healthy and sustainable working environment increased fun and job satisfaction, making people happier and more productive.

Portakabin Belgium

Avenue De L'industrie 16 -1420Braine-lŽalleud

Portakabin, Europese leider in het bouwen van tijdelijke kwaliteitsvolle gebouwen, 50% sneller geleverd dan een traditioneel gebouw voor elk denkbare toepassingen:kantoren, scholen, ziekenhuizen, praktijken, apotheken, winkels, kantines, ...

P&l Cleaning

Hanegraefstraat 18 -2050Antwerpen 5

Een hogere kwaliteits- en servicenorm voor de schoonmaak van uw gebouw door strikte opvolging van ons personeelGrondige analyse van de noden van uw bedrijf. Deskundig personeel + constante follow up.Regelmatige bijscholing op gebied van vakkennis

Crdb

Kongostraat 20 -8520Kuurne

Heeft u een oplossing op maat nodig? Of uw bedrijf nu hi-tech, food of pharma is, de kans is groot dat u een cleanroom nodig heeft. Dat is waar we zijn in gespecialiseerd.

Habitat Brussel

Sint-lambertusstraat 198 -1200Brussel 20

Habitat Bedrijven is een team dat klaar staat om naar u te luisteren, samen met u uw behoeften te analyseren en het meubilair te installeren voor een optimale werksfeer en comfort, en dit aan de hand van producten die mooi, betaal

Habitat Antwerpen

Beddenstraat 2 -2000Antwerpen 1

Habitat Bedrijven is een team dat klaar staat om naar u te luisteren, samen met u uw behoeften te analyseren en het meubilair te installeren voor een optimale werksfeer en comfort, en dit aan de hand van producten die mooi, betaal

Brasschaat Cleaning

Bredabaan 645 -2930Brasschaat

De zaakvoerder van Brasschaat Cleaning bvba komt graag bij u langsom samen vrijblijvend een oplossing voor uw probleem te zoeken.Wij komen op aanvraag een professionele schoonmaak doen van uw gebouw.

Portakabin Belgium

Schaarbeekstraat 15 -9120Melsele

Portakabin, europese leider in het bouwen van tijdelijke kwaliteitsvolle gebouwen, 50% sneller geleverd dan een traditioneel gebouw voor elk denkbare toepassingen: kantoren, scholen, ziekenhuizen, praktijken, apotheken, winkels, kantines,...

Icm Belgium

Nieuwe Baan 88 -9100Sint-niklaas

ICM Belgium is gespecialiseerd in het schoonmaken van interieurs van kantoorpanden, bedrijfshallen en openbare ruimten.

Bma Group

Tabakvest 30 -2000Antwerpen

BioOrg brengt je opnieuw in contact met je goede oude vrienden. BioOrg verzamelt miljarden goede bacteriën uit het bos en brengt ze bij jou naar binnen.Ze vormen een levende biofilter zoals in het bos.

Steelcase

SchaliËnhoevedreef 20t -2800Mechelen

De producten en oplossingen van Steelcase zijn ontworpen om een productieve, gezonde en inspirerende werkomgeving te creëren. We helpen organisaties effectiever en efficiënter te werken, hun merk uit te stralen en hun cultuur te ondersteunen.

Link2europe

Rijksweg 10a -2880Bornem

Link2Europe biedt een oplossing op maat van Belgische bedrijven die op een kwalitatieve en professionele manier het tekort aan geschikt, geschoold personeel willen opvangen. Ontdek de markt van rekrutering- en selectie.

Multiclima-ferlin

Terluchtestraat 42 -8020Ruddervoorde

Multiclima-Ferlin installeert energiezuinige technieken ventilatie, luchtverwarming, vloerverwarming, koeling, sanitair en centrale stofzuigsystemen. Alle systemen conform de EPB reglementering en volgens de hoogste kwaliteitsnormen.

Inter Cleaning

Poddegemstraat 94c -1850Grimbergen

We stellen u de beste oplossing aan op gebied van properheid en kwaliteit. Ongeacht uw beroepsactiviteiten : kantoren, winkels, showrooms, hotels, industrie ... Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte

Prorem

V. Philipsstraat 16 -3040Huldenberg

Prorem is een professional in property- en facility management. Met een heldere visie en een duidelijk doel : onze klanten oplossingen aanbieden en toegevoegde waarde leveren.

Globo Clean

Gasthofstraat 8 -3600Genk

Een aangename en schone werkomgeving is essentieel. Globo Clean staat voor professionele partner op het gebied van schoonmaak

Viridea Tuinarchitectuur

Antwerpsesteenweg 54 -2840Rumst

Met een fraaie tuinaanleg kan u winter en zomer genieten van een stukje natuur dicht bij uw woning. Voor uw bedrijf kan efficiënt ingericht groen dan weer zorgen voor een uitstekende representatie en een aangename werkomgeving voor uw medewerkers.

Belklima

Speelhofdreef 56 -2970Schilde

U wilt het juiste klimaat voor uw woon- of werkomgeving? Een warmtepomp van Mitsubishi Electric is dan de oplossing.

Qlick

Kasteeldreef 38 -2950Kapellen

Als coaches reizen wij met jou door een creatief en inspirerend proces dat je potentieel verrijkt. Coaching maakt van jou een expert in jouw leef- en werkomgeving.

Gispen

Rue Al'trappe 112 -4432Alleur

Dé expert in totaal- en thema- inrichting met Design in mind. Wij zorgen voor A better life at work. Samen met de klant creëren en realiseren wij een functionele en aangename werkomgeving. Gispen is meer dan één fabrikant.

Gispen

Grotesteenweg-noord 2 -9052Zwijnaarde

De expert in totaal- en thema- inrichting met Design in mind. Wij zorgen voor A better life at work. Samen met de klant creëren en realiseren wij een functionele en aangename werkomgeving. Gispen is meer dan een fabrikant.

Tdc Cleaning

Nijverseelstraat 114 -1745Opwijk

Bij TDcleaning werken we enkel met het meest professionele materiaal en de beste industriële producten. Zo maken we uw woon- en werkomgeving op een optimale manier schoon. Wij geven u raad voor de aanvang van de werken en ook nadien.

Iris Group

Bazellaan 5 -1140Evere

Iris levert facilitaire, industriële, technische en landscaping diensten aan duizenden publieke en private klanten uit een waaier aan sectoren en werkomgevingen.

Ats Technics

Karel De Roosestraat 15 -9820Bottelare

ATS Groep is een multidisciplinaire technologiegroep die zich specialiseert in het creëren van een duurzame, innovatieve en efficiënte productie- en werkomgeving door het realiseren van totaalprojecten in elektro, mechanica.

Composil Europe

Avenue Fleming 10 -1300Wavre

Tapijt Behandelingen: Grote aantallen bacterien zijn aanwezig in onze werkomgeving en zijn verantwoordelijk voor hygienische en allergische problemen.

Frame21

Diamantstraat (hrt) 8 -2200Herentals

Frame21 is een flexibele werkomgeving waar we samen op zoek gaan naar de kantoorformule die het beste bij je past.

Total Safety Systems

Meerkensstraat 61 -3650Dilsen

Total Safety biedt een volledig assortiment industriële veiligheidsdiensten aan.Bij ons ben je zeker van kwalitatieve en kostenefficiënte oplossingen die een veilige en gezonde werkomgeving garanderen.

Aircaplan

Henri Lebbestraat 150 -8790Waregem

Een gezonde en nette werkomgeving is voor ons allen heel belangrijk.Om dit aspect te kunnen garanderen, is een goede afzuiginstallatie zowel voor u, als voor uw machines van essentieel belangg! Aircaplan levert en plaatst afzuiginstallaties ...

Ingenium

Nieuwe Sint-annadreef 23 -8200Brugge

Ingenium, een multidisciplinair ingenieursbureau voor technische uitrustingen in gebouwen, dat uitgaat van een holistische aanpak van relatief complexe systemen als de leef- en werkomgeving van de mens. Wij streven naar een harmonische integratie van

Calipage - Adveo Belgium

Europalaan 69 -9800Petegem-aan-de-leie

Uw partner voor kantoormateriaal. Met 25.000 kantoorartikelen in onze webshop en catalogus vindt u gegarandeerd wat u zoekt, van papierwaren en printers tot presentatiemateriaal. En zelfs kantoormeubilair kunt u bij ons onmiddellijk online bestellen.

Hays

Brugsesteenweg(kor) 255 -8500Kortrijk

Met meer dan 50 jaar ervaring zijn we een vaste waarde en referentie geworden in heel wat gespecialiseerde vakgebieden. Hays biedt zijn consultants een motiverende werkomgeving met ruimte voor autonomie, ambitie en groei, ondersteund door...

Vendor

Kapelanielaan 33 -9140Elversele

Een veilige, duurzame, schone en hygiënische werkomgeving voor uw medewerkers is van groot belang. Gezonde arbeidsomstandigheden dragen immers bij aan hun productiviteit. Bovendien is een goede bedrijfshygiëne ook wettelijk een vereiste binnen uw ...

Euromate

Lange Lozanastraat 142 -2018Antwerpen

Plymovent vindt de lucht die u inademt belangrijk. Wij bieden producten, systemen en diensten aan voor schone lucht in uw werkomgeving, waar ook ter wereld.

Rent Air

Baeckelmansstraat 131 -2830Willebroek

Bij Rentair huurt u snel en goedkoop een airco. Te warme temperaturen kosten enorm veel geld want de productiviteit neemt soms met wel 10% af. Werknemers en klanten voelen zich niet goed in een te warme werkomgeving.

Safety - Services

Misstraat 91 -2590Berlaar

Safety-services biedt u de totaaloplossing voor industriele veiligheid.

Partners @ Work

Mespelarestraat 12 -9200Dendermonde

Partners @ Work biedt een volledige adviesverlening rond arbeidsveiligheid en Preventie. Wij helpen uw preventieadviseur bij het uitbouwen van het preventiebeleid, geven ondersteuning in de opmaak van het GPP, risicoanalyses, audits, VCA, enz.

T.c.s. - Totale Computer Systemen

Stationswegel 6 -9111Belsele

TCS Computers, je partner voor een eenvoudig KMO ICT beheer! Opgericht in 1988 zijn we met meer dan 20 jaar ervaring mee geëvolueerd met de tendensen van de snel groeiende informatisering.

Florale Vormgeving Ambrosia

Pastoriestraat 1 -2340Beerse

nterieurbeplanting draagt bij tot een sfeervolle en gezonde werkomgeving. Graag staan wij u bij met het maken van de gepaste keuze.Vervolgens leveren, plaatsen en onderhouden wij uw beplanting op uw kantoor.

Buzzispace

Groeningenlei 141 -2550Kontich

TecnoSpace ​verzorgt als multidisciplinaire aannemer de volledige inrichting van uw totaalproject. Selecteer de materialen die het best aansluiten bij de sfeer van uw bedrijf en creëer van uw werkomgeving een echte thuis.​

Wilfra Interior Desing

Henri Lebbestraat 178 -8790Waregem

Al meer dan een halve eeuw staat Wilfra synoniem voor high-end design. Keukens met cachet en klasse, die uw leef- en werkomgeving naar een hoger niveau tillen. De rode draad door onze design keukens heen? Een strak lijnenspel.

Amfibia

Markt 31a -2860Sint-katelijne-waver

Uw leverancier voor terraria en palludaria. Stipt onderhoud gegarandeerd. Zorg voor een aangename sfeer in de lobby of uw wachtkamer. 100% aftrekbaar als bedrijfsonkost, indien van toepassing in de werkomgeving.

Vergalle Interieurs

Dries 37 B -9320Erembodegem

Voor uw interieurproject kan u op het team van Vergalle Interieurs bouwen. Voor zowel de totale inrichting als vernieuwing van uw werkomgeving bent u bij ons aan het juiste adres.

Ahrend

Romboutsstraat 9 -1932Zaventem

Voor een goede werkomgeving zijn zowel grote lijnen als details van belang. Om het werk zo prettig en efficiënt mogelijk te maken, wordt alles afgestemd op de behoeften van medewerkers.

Proreno

Lindenstraat 304 Bus C -2070Burcht

Een vakkundige aanpak van uw privé-of werkomgeving - daar gaat Proreno voor. Schilderwerken, vloerbekleding, muurbekleding - Proreno maakt graag werk van elk afzonderlijk segment, maar u kunt bij ons ook terecht voor een all-in-pakket.

Indian Caps

Engelse Beurs 4 -2000Antwerpen

Indian Caps, een oud uniformenatelier in hartje Antwerpen, werd de voorbije maanden omgetoverd tot een creatieve en flexibele werkomgeving met tal van mogelijkheden, faciliteiten en gedachten. Je hoeft zelf niet meer te investeren in kantoor- en ...

Imta Technics

Vaartstraat 83 -2960Brecht

Iedereen heeft goede werkkleding nodig om op een veilige manier te kunnen werken. Bij IMTA kunt u de juiste kleding bestellen om een veilige werkomgeving te creëren voor u en uw werknemers.

Kleen

Kerkestraat 64 -3971Heppen

KleenSchoonmaakbedrijfWij beschikken hiervoor over geschoolde medewerkers die 24/24 uur voor u klaar staan. Onze klanten zijn bedrijven, scholen, bakkers, slagers, restaurants, appartementen,...

Mera-claeys

De Leiteweg 23 -8020Oostkamp

Exploitatie van verkoopautomaten:Altijd een kop verse koffie in uw werkomgeving.Af en toe een versnapering.Gratis toestellenGeen telwerk van muntstukkenGeen facturen van leverancier bij te houdenGeen stockbeheer

Parca

Tulpenstraat 10 -9810Nazareth

Parca verwerkt úw wensen tot creatieve interieuroplossingen op maat (van woon- tot werkomgeving). PARCA___Interieur & Renovatie Parca, België, herinrichting, renovaties, interieur, binnenhuisarchitect, Nazareth, Gent, Oost-Vlaanderen, advies, begelei

Legrand Group Belgium

Hector Henneaulaan 366 -1930Zaventem

Legrand is de specialist op wereldvlak in producten en systemen voor elektrische installaties en informaticanetwerken voor wonen en werkomgeving.

Td Cleaning

Krapstraat 64 -9255Buggenhout

Bij TDCleaning werken we enkel met het meest professionele materiaal en de beste industriele producten. Zo maken we uw uw woon- en werkomgeving op een optimale manier schoon.

Advices For Technical Systems

Karel De Roosestraat 15 -9820Merelbeke

ATS Groep is een multidisciplinaire technologiegroep die zich specialiseert in het creëren van een duurzame, innovatieve en efficiënte productie- en werkomgeving.

Joma Cleaning

Oudebaan 32 -2970Schilde

Het team van Joma Cleaning is gespecialiseerd in het schoonmaken van bureaus, kantoren, traphallen, enzovoort. We werken voornamelijk voor bedrijven.

Linak Actuator-systems

Nijverheidsweg 1a -9820Merelbeke

Linak is expert in elektronische lineaire actuatorsystemen voor de vijf verschillende bedrijfstakken zoals hierboven beschreven. Wij streven ernaar innovatieve oplossingen te everen die de leef- en werkomgeving verbeteren.

Werkkledij Center

Waregemseweg 131 -9790Wortegem

Werkkledij Center is dé speciaalzaak voor al uw werkkledij, veiligheidsschoenen, persoonlijke bescherming, textielbedrukking of -borduring, en gadgets. U kunt langskomen in onze winkel te Wortegem-Petegem of eenvoudig online bestellen.

Initial Textiles

Ingberthoeveweg 17 -2630Aartselaar

NULL

Renson Ventilation

Maalbeekstraat 10 -8790Waregem

Een gezond binnenklimaat creëren is al van in het prille begin de missie van dit Belgische familiebedrijf.Zij willen met uitgekiende ventilatie, zonwering en/of outdoor oplossingen een comfortabele en gezonde leef- en werkomgeving creëren.