U zocht op: werkplaats

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Wag Bw

Groenendaallaan 379 -2030Antwerpen

De Brug

Waesdonckstraat 1 -2640Mortsel

De Brug is een beschermde werkplaats die zich inzet om werk te verschaffen aan personen met een mentale handicap, personen met een psychische handicap in herstel en personen die lijden aan epilepsie.

B.c.m. - Draaiwerken Metaal

Terbekehofdreef 67 -2610Wilrijk (antwerpen)

B.C.M.-Buelens Constructie Mekaniek uit Wilrijk is reeds jaren uw partner voor alle metaalbewerking.

Noordheuvel

Miksebaan 266 -2930Brasschaat

Bedrijven, organisaties en particulieren vertrouwen ons opdrachten toe die niet tot hun eigen kernactiviteit behoren. Zijnde uitbesteden productie, kwaliteitscontroles, verpakkingen, logistiek, promoties, toelevering arbeiders.

Cbox Containers Belgium

Heizegemweg 12 -2030Antwerp, Belgium

CBOX Containers verhuurt en verkoopt een breed assortiment aan nieuwe en gebruikte containers. De containers zijn onder andere geschikt voor opslag, transport en als accommodatie.

Werkhuizen Min

Van Cortbeemdelei 382 -2100Antwerpen

Werkhuizen MIN vzw bestaat sinds 1959 en is vanaf 1970 erkend als beschutte werkplaats. We zijn een belangrijke speler op de markt van verpakking en verzending.Uiteraard is 50 jaar ervaring in de verpakking- en verzendingsactiviteiten mooi ...

Aralea

Graaf Reusensdreef 2 -2930Brasschaat

Beschermde Werkplaats Antwerpen

Kielsbroek 2 -2020Antwerpen

KUNNIG is een toeleveringsbedrijf: het doet wat ? vraagt :? van ondersteunende afwerkingsopdrachten tot grote fabricage-orders. Hiervoor mixt KUNNIG zijn sociale arbeidsbeleid met een commerci?le bedrijfsvoering. Dat maatschappelijk verantwoord ...

Denis Engine Services & Parts

Brechtsebaan 30-36 -2900Schoten

Wij leveren vakbekwaam personeel en kennis voor grote revisies van viertakt diesel scheepsmotoren, zowel ter plaatse als in onze volledig uitgeruste werkplaats dicht bij de haven van Antwerpen.

Veltec

Starrenhoflaan 13 -2950Kapellen

Veltec Services is uw betrouwbare industriële dienstverlener. Zij biedt ondersteuning voor On Site Machining, reparatie van lekkages, monteren en demonteren van boutverbindingen, laseruitlijning, staalconstructies of werkplaatsactiviteiten

Amw Industry

Elzasweg 12 -2030Antwerpen

AMW Industry BVBA is een mechanisch atelier gespecialiseerd in het vervaardigen en herstellen van onderdelen voor industrie en scheepvaart.

Junta Polymers

Brechtsebaan 30-36 -2900Schoten

Junta Polymers is een belangrijke verdeler binnen Europa voor rubber-, silicone- en vitonplaten alsook technische kunststoffen met een zeer goede prijs / kwaliteit factor. Wij opereren vanuit Schoten nabij Antwerpen en dus centraal gelegen in Europa.

Vanas Engineering

Zwaluwbeek 3 -9120Melsele

Als specialist in magazijninrichting biedt Vanas Engineering diverse types rekken, semi-automatische opslagsystemen als verticale liftmachines of paternosterkasten, vending machines, software en logistieke software.

B.c.m. - Freeswerk Metaal

Terbekehofdreef 67 -2610Wilrijk (antwerpen)

B.C.M.-Buelens Constructie Mekaniek uit Wilrijk is reeds jaren uw partner voor alle metaalbewerking.

Stroom Maatwerk

Winterling 3-7 -2170Antwerpen

Werminval kan voor u verpakken, herverpakken, stickeren en labelen. Onze doelstelling is personen met een handicap volwaardige kansen te geven op de arbeidsmarkt.

Bito Systems

Boomsesteenweg 97 -2630Aartselaar

BITO produceert kwalitatieve opslagmaterialen en orderverzamelsystemen en biedt een uitgebreid productengamma van diverse stellingsystemen, doorrolsystemen, kunststofbakken alsook producten voor opslag, werkplaats- en orderverzamelomgevingen.

Bondec

Fortbaan 72 -2160Wommelgem

Bondec, uw partner installateur voor industriele HVAC oplossingen.

Supplimax

Noorderlaan 101 -2030Antwerpen 3

Een nauwkeurige kennis van de markt samen met een ruim productassortiment is sinds 25 jaar de basis van de Supplimax filosofie. Hierdoor slagen wij er steeds in een totaaloplossing te bieden voor al onze klanten.

Supplimax

Pedro Colomalaan 9 -2880Bornem

Supplimax one stop industry shop. Een nauwkeurige kennis van de markt samen met een ruim productassortiment is sinds 25 jaar de basis van de Supplimax filosofie. Hierdoor slagen wij er steeds in een totaaloplossing te bieden voor