U zocht op: werkplaats

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Bike Design

Vriesenrot (stg) 14 -9200Dendermonde

Bike Design wil gepassioneerde motorrijders maximaal genot van hun motorfiets bieden door het leveren van producten die de rijden veraangenamen en die de motor in optimale vorm houden.

Sanders Parts - Autel Diagnose Oplossingen

Bosveld 14 -9200Dendermonde

Autel, een divisie van Sanders Parts, is één van de koplopers op het gebied van diagnoseapparatuur en dit met modellen voor particulieren, doe-het-zelvers en professionele garages. U geniet van technische assistentie en basiscursus bij levering.

Maatwerkbedrijf Pajottenland

Luitenant Jacopsstraat 11 -1750Lennik

De Beschuttende Werkplaats Pajottenland vzw (BW Pajottenland) biedt aangepast en beloond werk aan personen met een verstandelijke beperking.Personen met een fysieke handicap worden in de mate van het mogelijke opgenomen in het omkaderingspersoneel.

Salenko Gent

Guldensporenpark 1a -9820Merelbeke

Salenko Gent is een makelaarskantoor gespecialiseerd in bedrijfsvastgoed. Zoekt u naar industriegrond, een kantoor, een magazijn of een showroom, te huur of te koop, Salenko stelt alles in het werk om de perfecte bedrijfslocatie voor u te vinden.

Health2work

Korte Magerstraat 4 -9050Gentbrugge

Health2Work believes the world would be a better place if a healthy and sustainable working environment increased fun and job satisfaction, making people happier and more productive.

overtoom International Belgium

Industrielaan 30 -1740Ternat

Alles wat u nodig heeft voor kantoor, magazijn, werkplaats en terrein. 40.000 artikelen uit voorraad, snel en volgens afspraak.

Supplimax

Lion D´orweg 8 -9300Aalst

Supplimax one stop industry shop. Een nauwkeurige kennis van de markt samen met een ruim productassortiment is sinds 25 jaar de basis van de Supplimax filosofie. Hierdoor slagen wij er steeds in een totaaloplossing te bieden voor