U zocht op: woning bouwen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Matexi Real Estate Finance

Franklin Rooseveltlaan 180 -8790Waregem

habitus® - Woonprojecten, De koopklare woonoplossing habitus®is de jongste bouw- en ontwikkelingsactiviteit binnen de Matexi groep. Dit vertaalt zich in kant-en-klare koopwoningen, traditioneel gebouwd binnen een totaal stedenbouwkundig en architectu

Deleersnyder

Waregemstraat 27 -9870Zulte

deleersnyder bvba betonbouw appartementen , kelders , zwembaden , garages copyright 2004

Van Hoecke Bouw

Heusdensteenweg 38 A -9230Massemen

Als meewerkend patroon is aannemer Van Hoecke uit Wetteren, Oost-Vlaanderen, gespecialiseerd in verbouwingen en nieuwbouw. Wij waken er over dat er goede kwaliteit wordt geleverd voor de bouw van villa`s, rijwoningen en appartementen.

Teirlinck Dirk

Pontstraat 4 -9681Maarkedal

Bouwbedrijf Teirlinck Dirk BVBA is reeds meer dan twintig jaar uw aannemer in de woning- en appartementsbouw, en dit in de regio Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen en Henegouwen.

Funktie En Dekoratie Systems

Industriepark-drongen 11 -9031Gent

30 jaar ervaring als leverancier enmonteur van mobiele en akoestische wandenProducent EsperoVoordelen: Optimale ruimte-indeling-Snelle bediening via het Espero Quick-mechanisme-Maximale geluidsisolatie-Unieke aluminium railconstruct

Bouwwerken Derijcke Marino

Deerlijkseweg 126 -8790Waregem

Algemene bouwwerken Derijcke Marino is al jarenlang een vaste waarde in de sector. Met ons ervaren team zorgen we voor tot in de puntjes afgewerkte projecten.