U zocht op: woningbouw

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Alheembouw

Roeselarestraat(onk) 205 -8840Staden

Algemene bouwwerken in de openbare enprivate sectorRuwbouwwerken voor industriebouw enutiliteitsbouwNieuwbouw, verbouwing en restauratieIndustriële vloerenVoltooiingswerken en totaalprojectenCoördinatieprojecten

Groterm

Industrielaan 14 -8820Torhout

Groterm is een installatiebedrijf dat door zijn rijke ervaring van meer dan 50 jaar een vaste waarde is geworden op het vlak van verwarming, sanitair en ventilatie in de woningbouw.

Aha-architecten

Steenstraat 24 -8700Tielt

aHa kort voor allround Housing approach, is het steeds weer zoeken naar een concept waarbinnen architectuur, interieur en exterieur een geheel vormen. Voor iedere specifieke opgave wordt gezocht naar een passend en innoverend antwoord.

Chris Deforce Bouw

Spinnekensambachtstraat 22 -8850Ardooie

BOUWWERKEN CHRIS DEFORCE : uw aannemer voor alle bouwwerken.Wil je een volledige nieuwbouw laten bouwen of enkel een deur verplaasten? Wil je een grondige renovatie of enkel een (nieuwe) terras? Wil je een aanbouw of enkel een nieuwe vloer?

Vannieuwkerke Wim

Makeveldstraat 21 -8610Kortemark

VANNIEUWKERKE-BOUWNieuwbouw of renovatie,Modern, klassiek of rustiek,

Group Verbeke

´t Lindeke 13 -8880Ledegem

Diepsonderingen Verbeke voert sonderingen, pressiometerproeven, boringen, veldproeven en talrijke laboproeven uit.

Bouwonderneming Christiaens

Legeweg 155 -8020Oostkamp

De realisaties van Christiaens N.V. omvatten appartementsbouw, villa- en woningbouw, bouw van kantoren en de constructie van openbare gebouwen. Ook met renovatiewerken en bouwprojecten in de sociale sector hebben wij ervaring.

Top Home Building

Tieltstraat 36 -8720Dentergem

"Top Home Building" heeft reeds meer dan 35 jaar ervaring in de bouwwereld en is gekend voor zijn degelijke kwaliteit en zijn perfecte afwerking. Wij bouwen volledig traditioneel, steen per steen, dus geen prefabricatie of ind