U zocht op: zagen buizen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Thyssenkrupp Materials Belgium

Brandstraat 11 -9160Lokeren

ThyssenKrupp Christon, uw multi-metal dealer, is een van de belangrijkste verdelers van rvs, aluminium en verschillende staalsoorten (stalen buizen, gereedschapsstaal, constructiestaal, metalen voor de luchtvaart, special alloys, fluid power) ...

Beschermde Werkplaats Antwerpen

Kielsbroek 2 -2020Antwerpen

KUNNIG is een toeleveringsbedrijf: het doet wat ? vraagt :? van ondersteunende afwerkingsopdrachten tot grote fabricage-orders. Hiervoor mixt KUNNIG zijn sociale arbeidsbeleid met een commerci?le bedrijfsvoering. Dat maatschappelijk verantwoord ...

Wim Verhuur

Fortsesteenweg 44 -2860Sint-katelijne-waver

Wim Verhuur (Sint Katelijne Waver) verhuurt degelijk materiaal voor zowel de professioneel als particulier in de bouw- en tuinsector. Graafmachines, bouwdrogers, trilnaalden, motoculteurs, hakselaars, tractors, stellingen ... alles is te huur.

Belgian Laser Company - Blc

Bredastraat 149 -2060Antwerpen 6

BLC uw partner in het Antwerpse voor precisie lasersnijden van plaatmateriaal, las- en montagewerk, plooien, boren, tappen, graveren, trommelen, glasparelstralen, enz. BLC FAST! is onze 24/24u expressdienst voor uw dringende stukken.

Stone

Autostrade 30 -1840Londerzeel

Stone is een handel in natuursteen. Wij richten ons tot professionelen uit de sector, met name architecten (exterieur-, interieur-, tuin-), handelaars en natuursteenverwerkers.

Renoof

Lange Beulestraat 8 -9250Waasmunster