U zocht op: zagen profielen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Gijsbrechts

Oude Liersebaan 122 -2220Hallaar

Met een zeer compleet assortiment hout, parket, platen, bekleding voor vloer, muur, wand, plafond, dak en afwerkingsmaterialen voor ramen en deuren. Met ons team van 40 medewerkers staan we klaar voor particulier, vakman en schrijnwerker.

Beschermde Werkplaats Antwerpen

Kielsbroek 2 -2020Antwerpen

KUNNIG is een toeleveringsbedrijf: het doet wat ? vraagt :? van ondersteunende afwerkingsopdrachten tot grote fabricage-orders. Hiervoor mixt KUNNIG zijn sociale arbeidsbeleid met een commerci?le bedrijfsvoering. Dat maatschappelijk verantwoord ...

Belgian Laser Company - Blc

Bredastraat 149 -2060Antwerpen 6

BLC uw partner in het Antwerpse voor precisie lasersnijden van plaatmateriaal, las- en montagewerk, plooien, boren, tappen, graveren, trommelen, glasparelstralen, enz. BLC FAST! is onze 24/24u expressdienst voor uw dringende stukken.

Crollet

Herentalsebaan 66 -68 -2160Wommelgem

WELKOM BIJ CROLLET N.V. UW VAKPARTNER IN ELECTRISCH GEREEDSCHAP, HAND GEREEDSCHAP, TUIN GEREEDSCHAP, BEDRIJFSUITRUSTING, WERFKLEDIJ EN VEILIGHEID, SCHUUR EN SNIJMIDDELEN

G&d Solutions

Turnhoutsebaan 492 -2110Wijnegem

Canviar

Ferdinand Coosemansstraat 192 -2600Antwerpen

De Nieuwe Smid

Ploeghoeveweg 4b -2500Lier

Dries Heijlen vervaardigt staal in stijl: terrasoverkappingen, orangerieën, serres, luifels, trapleuningen, poorten, hekwerk, priëlen, rozenbogen, tafels, authentieke restauratiewerken,... Eigen ontwerp, handmade in Belgium!

Delcourt Constructies

Lerenveld 24 -2547Lint

wij maken aluminium werkboten op maat

Indumec Tienen

Frans Versmissenlaan 34 -2100Antwerpen

Elemekaniek Coordinatiewerken

Duitslandstraat 7 -9140Temse

Wij zijn een onderneming met reeds 25 jaar ervaring in renovatie en onderhoud van kantoorgebouwen, magazijnen, winkels enwoningen, zowel voor de eigenaar als de huurder.Wij realiseren van afbraak tot eindafwerking.