U zocht op: zalen voor evenementen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Toon De Somer

Bredastraat 127 -2060Antwerpen

Totale kantooroplossingen voor kantoormeubelen, machines en benodigdheden.

Barcelona Meeting

Rijnkaai 95 -2000Antwerpen 1

Multifunctionele ruimte van 220m² in gerenoveerde whiskydepot aan de Scheldekaai. Ideaal voor feesten, recepties, diners, vergaderingen, presentaties, conferenties. Discretie, stijlvolle bediening & unieke locatie zijn enkele van onze troeven.

De Kasteelhoeve

Brasschaatbaan 28 -2960Brecht

Uitstekend Restaurant - Mooie tuin in natuuromgeving - zaal voor 40 personen voor congressen, seminaries - verzorging van de catering - vergaderruimte voor o.a. serviceclubs.

Inkart

Ooievaarsnest 33 -2870Puurs

Inkart is 17 jaar jong ! Méér dan 6.000 business events organiseerden we al voor kmo’s en multinationale bedrijven. Inkart kartingevents zijn de ideale manier om klanten te entertainen, prospecten te verwennen en medewerkers te belonen.

Sidony Ballooning

Houten Schoen 5 -9100Sint-niklaas

Sidony Ballooning - Wij gaan met u de lucht in voor enkele uurtjes onvergetelijke natuurexploitatie ballonvaren overal in Belgi? en buitenland - ga voor de eerste keer van de grond met een luchtballon!

Hotel Beveren Van Der Valk

Gentseweg 280 -9120Beveren-waas

Vergaderzalen van 2 tot 500 personen.Congressen en seminarie hotel. Hotel met 135 luxekamers en 5 suites. Grote ruime parking. Restaurant met dagverseproducten, dagschotels, maandmenu`s.Alle badkamers zijn uitgerust mettelefoon-TV en gratis WLAN.

De Lokeend

Generaal Belliardstraat 11 -2000Antwerpen 1

Feesten aannemers restaurants algemeen restaurants franse keuken restaurants vlaamse keuken feest architect feesten coordinatie banketten organisatie recepties organisatie tafelhouders productvoorstellingen personeelsfeesten bedrijfsfeesten

Conventus

Schawijkstraat 55 -2520Ranst

De ruimte bij Conventus is beschikbaar voor vergaderingen, ontmoetingen, seminaries, workshops, training van personeel, lancering van een nieuw product, brainstormsessies, persconferenties, break-out of bedrijfsevenement.

Elzenhof

Grote Markt 41 -2500Lier

Elzenhof staat 7d/7d garant voor een gezellig diner, een rustige babbel met een glas, een lunch of snelle hap. Tevens verzorgen wij graag al uw feesten.

Lambert

Schoolstraat(md) 16b -9170Sint-gillis-waas

Exclusiveonline

Provinciesteenweg 535 -2530Boechout

Wij hebben van onze specialiteit een goed geoliede onderneming gemaakt die voor u op zoek gaat naar de meest geschikte feestzalen, de creatiefste traiteur of cateraar, de mooiste hotels, toplocaties voor uw meeting, congres of seminarie en zelfs ...

Wima - Bowling En Partycenters

Boomse Steenweg 9 -2627Schelle

Wima is veel meer dan bowlen alleen!! Je kan in onze restuarants heerlijk komen dineren. Waarom niet kiezen voor het All-In Packet. Dat is 3u dineren en 2u bowlen voor een vaste prijs.

Roadrunner Concert Service

Boombekelaan 26 -2660Antwerpen

Reeds meer dan 25 jaar zorgt Roadrunner voor de ondersteuning van evenementen en producties van concerten, festivals, business events, musicals, dansvoorstellingen en ijsshows.

Anemos Concept

Zonnebloemstraat 40 -8301Knokke-heist

Stacom

Het Innemen 67 -2930Brasschaat