U zocht op: zalen voor evenementen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Repas Catering

De Regenboog 5 M -2800Mechelen

Repas Catering verzorgt catering services voor evenementen en privé feesten met oog voor elk detail. U vindt voor elke gelegenheid een aangepaste formule.

Aqua Heaven Brussels

Indringingsweg 1b -1800Vilvoorde

Het unieke kader en ideale ligging van het voormalige Huis van de Toekomst - omgebouwd tot een luxe sauna- en wellness complex - maken van dit complex dé locatie bij uitstek voor de organisatie van alle soorten events.

Elewijt Center

Tervuursesteenweg 564 -1982Elewijt

20 vergaderzalen van 4 tot 400 personen ,2 restaurants voor een snelle lunch of een uitgebreide maaltijd.een hotel met 42 comfortabel ingerichte kamers.all-in pakketten naar ieders budgetgratis parking voor 250 wagens

Salons De Romree

Beiaardlaan 31 -1850Grimbergen

Salons de Romree staat al 25 jaar garant voor uw feesten en bedrijfsevenementen. Door de diverse zalenstructuur kunnen we voor elk type feest een gepaste zaal voorstellen om uw genodigden op een aangename manier te verwelkomen.

T Hooghuys

Hemelshoek 235 -2590Berlaar

?t Hooghuys in Berlaar is een uniek stukje 16de eeuws erfgoed dat, na 2 jaar intensief restaureren, tot de verbeelding spreekt als decor voor vergaderingen, teambuildings, incentives, huwelijksrecepties en thema-events.

Inkart

Ooievaarsnest 33 -2870Puurs

Inkart is 17 jaar jong ! Méér dan 6.000 business events organiseerden we al voor kmo’s en multinationale bedrijven. Inkart kartingevents zijn de ideale manier om klanten te entertainen, prospecten te verwennen en medewerkers te belonen.

Lamot Congres- En Erfgoedcentrum

Van Beethovenstraat 8 -2800Mechelen

Het Congres- en Erfgoedcentrum Lamot is een multifunctioneel en geintegreerd huis. De commerciele congreswerking voorziet 8 zalen en faciliteiten voor bedrijfscongressen, -evenementen en -feesten. Een unieke locatie, gemakkelijk bereikbaar.

Jokri

Haachtsesteenweg 158 -1910Kampenhout

AIRCO / KOELTECHNIEK JOKRI BVBA, te Kampenhout is gespecialiseerd in leveren, plaatsen en dienst naverkoop van: Airconditioning, wijnkoeling, ventilatie, rookafzuiging, koelcellen, diepvriescellen,...

Broodzakken Met Reclame

Maanstraat 13 -2800Mechelen

Wij zijn een verpakkingsbedrijf met meer dan 25 jaar ervaring in het bedrukken van broodzakken. Naast broodzakken verdelen wij alle soorten verpakkingen voor: bakkerij, slagerij, boetiek, frituur, horeca, grootverbruik en industrie.

De Lokeend

Generaal Belliardstraat 11 -2000Antwerpen 1

Feesten aannemers restaurants algemeen restaurants franse keuken restaurants vlaamse keuken feest architect feesten coordinatie banketten organisatie recepties organisatie tafelhouders productvoorstellingen personeelsfeesten bedrijfsfeesten

Conventus

Schawijkstraat 55 -2520Ranst

De ruimte bij Conventus is beschikbaar voor vergaderingen, ontmoetingen, seminaries, workshops, training van personeel, lancering van een nieuw product, brainstormsessies, persconferenties, break-out of bedrijfsevenement.

Elzenhof

Grote Markt 41 -2500Lier

Elzenhof staat 7d/7d garant voor een gezellig diner, een rustige babbel met een glas, een lunch of snelle hap. Tevens verzorgen wij graag al uw feesten.

Exclusiveonline

Provinciesteenweg 535 -2530Boechout

Wij hebben van onze specialiteit een goed geoliede onderneming gemaakt die voor u op zoek gaat naar de meest geschikte feestzalen, de creatiefste traiteur of cateraar, de mooiste hotels, toplocaties voor uw meeting, congres of seminarie en zelfs ...

Wima - Bowling En Partycenters

Boomse Steenweg 9 -2627Schelle

Wima is veel meer dan bowlen alleen!! Je kan in onze restuarants heerlijk komen dineren. Waarom niet kiezen voor het All-In Packet. Dat is 3u dineren en 2u bowlen voor een vaste prijs.

Roadrunner Concert Service

Boombekelaan 26 -2660Antwerpen

Reeds meer dan 25 jaar zorgt Roadrunner voor de ondersteuning van evenementen en producties van concerten, festivals, business events, musicals, dansvoorstellingen en ijsshows.

Anemos Concept

Zonnebloemstraat 40 -8301Knokke-heist