U zocht op: zalen voor evenementen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Repas Catering

De Regenboog 5 M -2800Mechelen

Repas Catering verzorgt catering services voor evenementen en privé feesten met oog voor elk detail. U vindt voor elke gelegenheid een aangepaste formule.

Salons De Romree

Beiaardlaan 31 -1850Grimbergen

Salons de Romree staat al 25 jaar garant voor uw feesten en bedrijfsevenementen. Door de diverse zalenstructuur kunnen we voor elk type feest een gepaste zaal voorstellen om uw genodigden op een aangename manier te verwelkomen.

Rivertours

Heilig Hartlaan 28/30 -9300Aalst

VERHUUR VAN SCHEPEN - cap 30 tot 350 ppn. voor feesten, team buildings, presentaties, diners.

Feestzaal Zilte Zoen

Nieuwe Steenweg 60 -9140Elversele

feestzaal Zilte Zoen is gespecialiseerd in Huwelijksfeesten - Themarestaurant - Feestzaal - Seminarie - Traiteurdienst - Rouwmaaltijden - Modeshows

Inkart

Ooievaarsnest 33 -2870Puurs

Inkart is 17 jaar jong ! Méér dan 6.000 business events organiseerden we al voor kmo’s en multinationale bedrijven. Inkart kartingevents zijn de ideale manier om klanten te entertainen, prospecten te verwennen en medewerkers te belonen.

Sidony Ballooning

Houten Schoen 5 -9100Sint-niklaas

Sidony Ballooning - Wij gaan met u de lucht in voor enkele uurtjes onvergetelijke natuurexploitatie ballonvaren overal in Belgi? en buitenland - ga voor de eerste keer van de grond met een luchtballon!

Lamot Congres- En Erfgoedcentrum

Van Beethovenstraat 8 -2800Mechelen

Het Congres- en Erfgoedcentrum Lamot is een multifunctioneel en geintegreerd huis. De commerciele congreswerking voorziet 8 zalen en faciliteiten voor bedrijfscongressen, -evenementen en -feesten. Een unieke locatie, gemakkelijk bereikbaar.

Hotel Beveren Van Der Valk

Gentseweg 280 -9120Beveren-waas

Vergaderzalen van 2 tot 500 personen.Congressen en seminarie hotel. Hotel met 135 luxekamers en 5 suites. Grote ruime parking. Restaurant met dagverseproducten, dagschotels, maandmenu`s.Alle badkamers zijn uitgerust mettelefoon-TV en gratis WLAN.

De Montil

Moortelstraat 8 -1790Affligem

Heeft u iets te vieren? Bent u op zoek naar een schitterende locatie voor uw huwelijk, bedrijfsfeest, beurs of evenement? Een uniek decor, midden in het groen, persoonlijk en stijlvol? Wilt u graag met volle teugen genieten van uw feest, zonder u...

Waerboom Salons

Jozef Mertensstraat 140 -1702Groot-bijgaarden

Uw organisatie of uw festiviteit vindt plaats in een prachtig oud-bourgondisch kader. Laat u betoveren door zijn unieke charme: gezelligheid + elegantie! De centrale patio en de siertuinen zorgen voor heerlijke rustpunten.

Wima - Bowling En Partycenters

Boomse Steenweg 9 -2627Schelle

Wima is veel meer dan bowlen alleen!! Je kan in onze restuarants heerlijk komen dineren. Waarom niet kiezen voor het All-In Packet. Dat is 3u dineren en 2u bowlen voor een vaste prijs.

Roadrunner Concert Service

Boombekelaan 26 -2660Antwerpen

Reeds meer dan 25 jaar zorgt Roadrunner voor de ondersteuning van evenementen en producties van concerten, festivals, business events, musicals, dansvoorstellingen en ijsshows.

Anemos Concept

Zonnebloemstraat 40 -8301Knokke-heist