U zocht op: zalen voor evenementen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Maalte Center

Derbystraat 51 -9051Sint-denijs-westrem - Afsnee

Maalte: Business, Conference & Art Center - Het MAALTEBRUGGEKASTEEL is naast een exclusief zakelijk centrum, ook een kunstforum waar kunstvereniging ID+ART haar thuishaven heeft..

Prinsengoed

Prinsenstraat 9 -9880Lotenhulle

De karaktervolle fermette te midden van de velden kan volledig aangepast worden aan uw wensen en behoeften en is dus de ideale locatie voor uw businessevents (vergaderingen, recepties, voordrachten, seminaries, teambuildings, ...) of privé feesten.

Benelux Rederij

Recollettenlei 32 -9000Gent

U zoekt een seminarieruimte, maar verlangt iets origineels? U wilt graag ongestoord vergaderen met uw gezelschap? Hebt u al eens een boot overwogen?

Buiten Koken Op Hout

Herman Teirlinckstraat 7 -9041Gent

Met de Home Fires Braai kan je genieten van buiten koken op een ontspannen manier.De Zuid- Afrikaanse braai is een combinatie van buitenkeuken en buitenhaard.

Kinepolis Group Belgium

Moutstraat 132 - 146 -9000Gent

Kinepolis biedt heel wat mogelijkheden aan bedrijven. Ontdek hier het ruime aanbod van Kinepolis – the place to be, to see en to be seen!

Woestyne

Watermolenstraat 2 -9880Aalter

Dé plaats bij uitstek voor uw meetings & evenementen. Stijlvol en gemakkelijk bereikbaar met centrale ligging tussen Brugge en Gent.

Tentmoment

Krommewege 74 -9990Maldegem

Een feestelijk moment, vier je in een prachtig ingerichte tent! Tentmoment verhuur tenten voor elk evenement bruiloften, privefeesten, culinaire & sportieve evenementen, beurzen, fuiven, tentoonstellingen, concerten, bedrijfsevene

Evenementenbureau Blue Dolphin Events

Korte Gebuurte 2 -9750Zingem

Blue Dolphin Events bvba is een evenementenbureau waar u terecht kunt voor de totaalorganisatie van uw feest of evenement van A tot Z.

Duvall

Ambachtsweg 22 -9820Merelbeke

Vlot en efficiënt vergaderen door maximale technologische ondersteuning:discussiesystemen, videoconferencing, simultaanvertaling (techniek én tolken),votingsystemen…duvall levert oplossingen op maat, volledig afgestemd op de klant en het event.

Ballroom

Zuiderlaan 17 -8790Waregem

Ballroom is het evenementenbureau dat zowel op wedstrijddagen als op niet-wedstrijddagen events organiseert in het Regenboogstadion. Ballroom zorgt ervoor dat ook uw event kan doorgaan in een van de unieke ruimtes in het stadion.

Gent Icc - Sorest B

Familie Van Rysselberghedreef 2 -9000Gent

De 21 meeting rooms, 2 exhibition ruimtes, de Banketzaal, de partyruimte Casinozaal, het restaurant Café Cité én het 3-zetel concept Auditorium beslaan in het totaal 12.363m² aan bruikbare oppervlakte.