U zocht op: zalen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Toon De Somer

Bredastraat 127 -2060Antwerpen

Totale kantooroplossingen voor kantoormeubelen, machines en benodigdheden.

Salons De Romree

Beiaardlaan 31 -1850Grimbergen

Salons de Romree staat al 25 jaar garant voor uw feesten en bedrijfsevenementen. Door de diverse zalenstructuur kunnen we voor elk type feest een gepaste zaal voorstellen om uw genodigden op een aangename manier te verwelkomen.

Donckers

Brechtsebaan 905 -2900Schoten

Donckers is één van de door FEDERAUTO erkende bandenspecialisten die u kan helpen met meer dan de nodige kennis van zaken, met motivatie, de beste prijzen en een zeer grote voorraad.

Kdb Exploitations

Beukenlaan 12 -2020Antwerpen

Seminaries & Feesten in authentiek groen kader ; op 400m van Antwerpse Ring & 600m van A12 & E19. Alle mogelijkheden.

Kasteel Fruithof - Restaurant Onzea

Fruithoflaan 15 -2530Boechout

Waar tafelen een hoffelijke bezigheid wordt. Liefhebbers van lekker tafelen in een ontspannen sfeer, families die wat te vieren hebben en een kindvriendelijke omgeving op prijs stellen. Zomerterras aan unieke vijver, ruime parkeermogelijkheden.

Van Der Valk Hotel Beveren

Gentseweg(bev) 280 -9120Beveren

Hotel Beveren biedt tal van faciliteiten die voor iedereen toegankelijk zijn, zowel voor hotelgasten als niet-hotelgasten.

Schipperswelzijn

Straatsburgdok 2 -2030Antwerpen

Barcelona Meeting

Rijnkaai 95 -2000Antwerpen 1

Multifunctionele ruimte van 220m² in gerenoveerde whiskydepot aan de Scheldekaai. Ideaal voor feesten, recepties, diners, vergaderingen, presentaties, conferenties. Discretie, stijlvolle bediening & unieke locatie zijn enkele van onze troeven.

Feestzaal Zilte Zoen

Nieuwe Steenweg 60 -9140Elversele

feestzaal Zilte Zoen is gespecialiseerd in Huwelijksfeesten - Themarestaurant - Feestzaal - Seminarie - Traiteurdienst - Rouwmaaltijden - Modeshows

Air Systems

Moederhoefstraat 242 -2547Lint

Air Systems is een installatiebedrijf gespecialiseerd in alle HVAC toepassingen. Onze mensen zijn op de hoogte van de nieuwste technologieën. Begrippen zoals ; warmtepompen, inverter, balansventilatie en warmterecuperatie zijn...

Hotel Beveren Van Der Valk

Gentseweg 280 -9120Beveren-waas

Vergaderzalen van 2 tot 500 personen.Congressen en seminarie hotel. Hotel met 135 luxekamers en 5 suites. Grote ruime parking. Restaurant met dagverseproducten, dagschotels, maandmenu`s.Alle badkamers zijn uitgerust mettelefoon-TV en gratis WLAN.

Huis Van Dijck

Nijverheidsstraat 15 -2570Duffel

Huis van Dijck is sinds 1949 actief voor elk trouwfeest, personeelsfeest, bedrijfsfeest of themafeest in Mechelen, Tervuren, Brussel, Hove en omstreken. Ongekende reputatie voor uw evenementen in een prachtig kader.

Restaurant Katelijne

Markt 37 -2860Sint-katelijne-waver

Wima-sint-niklaas

Boomsesteenweg 9 -2627Schelle

Wima Bowling en Partycenters Schelle en Sint-Niklaas. Welkom op onze site, bij Wima kan u veel meer dan bowlen alleen. Welkom bij Wima Bowling en Partycenters Schelle en Sint-Niklaas

De Zoete Linde

Grotesteenweg 212 -2600Antwerpen

De Zoete Linde - Welkom - Feestverzorging, traiteur, bistro, business meeting broodjes, feesten, feestzalen, recepties, walking dinner, ontbijt, lunch in Antwerpen De Zoete Linde Suggesties Fotogalerij HOOFDPAGINA FEESTVERZORGING BUSINESS & LUNCH TRA

Tong Xin

Carnotstraat 123 -2060Antwerpen

Repas Catering

De Regenboog 5 M -2800Mechelen

Repas Catering verzorgt catering services voor evenementen en privé feesten met oog voor elk detail. U vindt voor elke gelegenheid een aangepaste formule.