U zocht op: zetel kopen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Manutan

Industrielaan 30 -1740Ternat

Online verkoop van bedrijfs- en kantoormateriaal voor professionelen.

Habitat Brussel

Sint-lambertusstraat 198 -1200Brussel 20

Habitat Bedrijven is een team dat klaar staat om naar u te luisteren, samen met u uw behoeften te analyseren en het meubilair te installeren voor een optimale werksfeer en comfort, en dit aan de hand van producten die mooi, betaal

Manutan

Bergense Steenweg 1424 -1070Anderlecht

Manutan-Overtoom is marktleider in de bevoorrading van gebruiksgoederen voor industrie, magazijn, werkplaats en kantoor. Manutan-Overtoom levert een zeer breed productaanbod, scherpe inkoopprijzen en een persoonlijke dienstverleni

DŽieteren Group

Maliestraat 50 -1050Elsene

D´Ieteren is een beursgenoteerd bedrijf (DIE - Euronext Brussel) met hoofdzetel in België. Zijn oorsprong gaat terug tot 1805. Vandaag is D`Ieteren een internationale groep ten dienste van de automobilist.

Gene-electra

Steylsstraat 100 -1020Brussel

Géné-Electra is ideaal gelegen in Brussel, hoofdstad van Europa, hoofdzetel van tal van internationale instellingen, favoriete plek voor congressen en iedere dag steeds meer geprezen voor culturele en feestelijke evenementen.

Mobica

Romeinse Steenweg 1000 -1780Wemmel

Als importeur en agent van designmeubelen, zetels, stoelen, tafels, spiegels, objecten en verlichting, is Mobica een professionele verkooporganisatie in de Benelux.