U zocht op: zorg

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Aqua Claro

Steenweg Op Blaasveld 72 -2801Heffen

Aqua Claro heeft als doel bij te dragen aan de levenskwaliteit van eenieder door de nodige systemen aan te bieden voor kwalitatief, gezond water. Wij bieden degelijke informatie, kwaliteitstoestellen en zijn klantvriendelijk.

Multimasters

Westkaai 11 -2170Merksem (antwerpen)

CLEANING MASTERS GEEFT U HET JUISTE ADVIES. Dankzij onze vakkennis, ervaring en de bereidwilligheid om aan iedere klant zijn specifieke wensen tegemoet te komen, hebben wij een reputatie van betrouwbaarheid en een gerespecteerd bedrijf.

N E N S Power

Schaarbeekstraat 23 -9120Melsele

Stroomgroepen verhuur is al 35 jaar onze specialiteit. Dat verhuuraanbod werd verder uitgebreid met generator- en elektrische toebehoren en een selectie aan courant benodigd werfmateriaal zodat we onze klanten totaaloplossingen kunnen aanbieden.

Cenergie

Frankrijklei 115 -2000Antwerpen 1

Cenergie is ontstaan uit een initiatief van de Universiteit Antwerpen om nieuwe oplossingen te ontwikkelen voor duurzaam energiegebruik en energiebeheer via energie-audits in gebouwen en beleidsondersteunend werk.

Novacare

Nachtegalendreef 44 -2280Grobbendonk

Novacare kan een beroep doen op consultants met jarenlange ervaring en specialisatie in de verschillende domeinen van de residentiele ouderenvoorzieningen .

Provinciale Ontwikkelingsmaatschappij Antwerpen

Koningin Elisabethlei 22 -2018Antwerpen

Als uitvoerder van het economisch beleid van de provincie Antwerpen kiest POM Antwerpen resoluut voor de versterking van het ondernemerschap door het weldoordacht zoeken naar en ontwikkelen van ruimte voor bedrijvigheid.

Mobielehuizen

Turnhoutsebaan 432 -2970Schilde

Van met de paplepel meegekregen, de liefde voor stacaravans en bij uitbreiding mobiele woonoplossingen. Door afgewerkte huizen aan te bieden, met evenwaardige eigenschappen aan traditioneel gebouwde huizen, nemen wij die last weg.

Safety Science

Schaarbeekstraat 20 -9120Beveren-waas

Safety Science helpt je de veiligheid op je bedrijfsterrein te verbeteren. Veilig werken is de grootste prioriteit van een bedrijf . We helpen je met onze kennis en advies om de noden en behoeften op gebied van veiligheid in te vullen.

Vitalis

Hondshoek 29 -2820Bonheiden

Aralea

Graaf Reusensdreef 2 -2930Brasschaat

Eye-tec

Ballaarstraat 72 -2018Antwerpen 7

Met een achtergrond in de farmaceutische productie, is Eye-Tec de specialist voor het leveren van machines en goederen voor de zorgsector. Bovendien kunnen partners uit de zorgsector ook rekenen op de consultancy diensten van Eye-

Oogkliniek

Herentalsebaan 411 -2100Antwerpen

Acg Packaging

Bosuil 138 -2100Deurne

Reeds decennia lang staat ACG Packaging garant voor kwalitatief verpakkingswerk. Sinds de oprichting in 1963 is ACG Packaging uitgegroeid tot een van de grotere spelers op de Europese markt van blisterverpakkingen.