U zocht op: Aannemer Nieuwbouw

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Group Jansen

Eikenenweg 58 -3520Zonhoven

U zoekt een partner voor uw nieuwbouwkantoor, winkelinrichting, renovatie of afwerking? Wij bouwen met onze handen en ons hart.

Vannieuwkerke Wim

Makeveldstraat 21 -8610Kortemark

VANNIEUWKERKE-BOUWNieuwbouw of renovatie,Modern, klassiek of rustiek,

Bouwonderneming De Munck Werner

Drieske Nijperstraat(sgw) 10 -9170Sint-gillis-waas

Droomt u van een nieuwe woning?Waarin u zich meteen helemaal thuis voelt? Doe dan een beroep op de vakkennis en ervaring van De Munck Werner bvba in Sint-Gillis-Waas.

Vm Building Solutions

Europalaan 73 -9800Deinze

VM Building Solutions is Europees leverancier van EPDM afdichtingsmembranen, promoot en verdeelt een totaalassortiment producten voor dak en gevel naar de bouw- en dakmaterialenhandelaar in West-Europa. Leverancier zinktoepassingen voor de bouwsector

Eric Peeters & C

Schotensteenweg 120a -2960Brecht

Nieuwbouw en renovatie afgewerkt tot in de puntjes. Utiliteitsbouw en winkelinrichtingen.

Arp Bouw & Interieur

Olmenstraat 21 -3500Hasselt

Aannemer ARP Bouw & Interieur legt zich toe op het volledige bouwen en renoveren alsook de interieur afwerking van gebouwen in klassiek of modern design.

Vanin

Kalsijdebrug 5 -8470Gistel

Construmax

Herman De Nayerstraat 11 -2550Kontich

Nieuwbouw, aanbouw, renovatie. Construmax doet het allemaal. Wij volgen uw project op van begin tot eind, en beloven u gemoedsrust. Hoe dat kan? Onze werknemers zijn perfect op elkaar afgestemd.

Omniworx

Populierenlaan 49 -2630Aartselaar

Omniworx is een algemene bouwfirma uit Aartselaar die al uw bouwprojecten en renovatiewerken tot een goed einde brengt. U kan bij ons terecht voor uw volgende renovatie, oprijlaan of reparatie aan het huis. Wij bieden u een professionele service.

Axor

Goolderheideweg 9 -3950Bocholt

Industriebouw AXOR nv richt zich op het leveren en plaatsen van staalconstructies, fabriekshallen, magazijnen, toonzalen , garages, kantoren, ... Naast nieuwbouw heeft AXOR nv ook verschillende referenties van RENOVATIES van bestaande gebouwen.

Dakwerken Verdonck

Steenbeekstraat(vra) 1 -9120Beveren

Perfect uitgevoerde dakwerken door Dakwerken Verdonck uit Vrasene.

Dego

Putten 14 -2320Hoogstraten

Dego Algemene Bouwwerken.Vertrouw uw project, woning of renovatie toe aan bekwame professionals.

Stessens

Winkelomseheide 221 -2440Geel

Als familiale onderneming heeft Bouwbedrijf Stessens zich gespecialiseerd in het bouwen van privé-woningen"sleutel op de deur", volgens de traditionele bouwmethode.

Beva Metal - Industriebouw

Kelderbeemd 14 -2470Retie

Plant u de bouw van een nieuwe productiehal, opslagruimte of garage Beva Metal is uw partner voor industriebouw. Voor elk industrieel gebouw tot 5000 m² groot. We maken en plaatsen niet alleen de metaalconstructies.

Ab Casa

Zilverbergstraat 74 -8792Desselgem

AB Casa is een jonge, vernieuwende bouwpartner met een persoonlijke en professionele aanpak. We leiden uw bouwproject graag in goede banen met een flinke portie enthousiasme en technisch knowhow gebaseerd op 21 jaar bouwervaring.

Bocofin

Pontstraat 2 -9600Ronse

BOCOVA NV Ronse: particuliere woningbouw, nieuwbouw, appartementsbouw, immobiliën en projectontwikkeling.

Algemene Bouwwerken En Promotie Rappoort

Bruggelandenstraat 10 -3120Tremelo

Al meer dan 35 jaar bouwt Rappoort bvba klassieke of moderne eengezins- of meergezinswoningen. Dit kan gaan van ruwbouw, winddicht bouwen, nieuwbouw, verbouwingen, … tot een volledig afgewerkte sleutel-op-de-deurwoning.

Algemene Bouwonderneming Cogghe En Cie

Nijverheidsstraat 106 -2160Wommelgem

Onze activiteiten zijn: aluminium ramen en deuren, algemene aannemingen, sleutel op de deur, renovaties en verbouwingen, interieurarchitectuur en maatwerk.

Mertens Bouw

Industrieweg 8 -2490Balen

Zowel particulieren als bedrijven kunnen een beroep doen op Algemene Ondernemingen L. Mertens & Co nv voor nieuwbouw- en renovatieprojecten.

Algemeen Bouw En Betonbedrijf - Abeb

Frankrijklei 38 -2000Antwerpen 1

ABEB NV Uw constructieve partner Algemene bouwonderneming Kantoor- industrie- en utiliteitsbouw Openbare en privé-opdrachten Residentiële en multifunctionele projecten Sleutel-op-de-deuropdrachten Nieuwbouw en renovatiewerken

Bouwonderneming Ooms

Oostmalsesteenweg 220 -2310Rijkevorsel

Ooms Woonrealisaties bezorgt je een aangename, overzichtelijke en verrassendeervaring doorheen het volledige creatieproces.

Rds

Rijweg 91 -3020Herent

RDS staat voor renoveren, decoreren en schilderen.Bij RDS garanderen we kwaliteit, uitgevoerd door een professioneel team dat kan bogen op ruim dertig jaar ervaring.

Auxilius Advocaten

Prins Boudewijnlaan 241 -2650Edegem

Het advocatenkantoor `Auxilius Advocaten`, werd op initiatief van Mr. Dirk De Ridder opgericht in maart 2006. Alle medewerkers hebben een jarenlange en gedegen praktijkervaring in verschillende rechtsgebieden.

Frisomat Industriebouw

Stokerijstraat 79 -2110Wijnegem

Frisomat ontwerpt, ontwikkelt, produceert en bouwt innovatieve industriële gebouwen vervaardigd uit koudgewalst, gegalvaniseerd staal. Reeds 30 jaar ervaring en meer dan 20.000 referenties wereldwijd.

Algemeen Bouwbedrijf M.c.m.

Energieweg 12 -2390Malle

Al 3 generaties lang bouwen wij met mensen voor mensen. Een hechte groep die luistert en zoekt naar de beste oplossingen samen met u.

Elbeko

Lindestraat 13 -9240Zele

Je persoonlijkheid is uniek en daar hoort ook je unieke visie op jouw woonplek bij. Totaalaannemer Elbeko realiseert je woondromen op maat, detail na detail, tot in de puntjes.

Archion

Halve Dreef 11 -9080Zeveneken (lochristi)

Archion staat voor architecturaal ondernemen. Wij bieden u een aanspreekpunt van ontwerp tot uitvoering en doen zowel aanneming als coördinatie.

Botop

Kleindokkaai 3 -9000Gent

Zoekt u een aanspreekpunt voor de kleine klussen, renovaties en herstellingen voor uw gebouw zodat het altijd piekfijn is onderhouden? Met een professionele partner bent u gerust dat een bekwame vakman alle onderhoudstaken oplost.

Novitas.be

Prinsenstraat 3 -2300Turnhout

Voor uw Bouw of Renovatieplannen zal u bij Novitas.be zeker de juiste Vakman, Aannemer vinden. Of het nu gaat over een volledige nieuwbouw of enkele kleine aanpassingen. Wij brengen u in contact met lokale Aannemers, Vakmannen, firma`s.

Lieven Deneckere

Oudenaardsestwg 108 -8500Kortrijk

Als specialist in verwarming en sanitair profileren wij ons zowel op de particuliere, industriële als openbare markt. Koeling voor grote projecten en particuliere installaties, klimatisatie van vergaderzalen tot productiehallen. Airconditioning

Paul Verschueren Algemene Bouwonderneming

Keulsebaan 37 -2243Pulle

Paul Verschueren - Algemene bouwwerken Home Nieuwbouw Renovatie Over ons Contact Eigentijds bouwen Eigentijds bouwen met oog voor detail en afwerking, een vak apart. Een tijdloos karakter verwerken in een hedendaagse woning, een bijzondere opdracht m

Gielen Ronny Industrievloeren En Betonkelders

Broekkantstraat 60 -3660Opglabbeek

Gegoten betonconstructies zijn dé ideale oplossing voor uw bedrijf. Zowel voor de industriesector als voor de landbouwsector biedt een betonconstructie tal van mogelijkheden. Zoekt u een aannemer voor graanopslagplaatsen of loskades?

Prakti-bouw

Frankrijkstraat 7 -9140Temse

Prakti-Bouw Prakti-Bouw is een bouwbedrijf dat zowel nieuwbouw als verbouwingen realiseert volgens het beproefde Canadese houtskeletbouw concept. - Snelle bouwperiode: 9 tot 16 weken - Droge constructie: onmiddellijk schilderklaar - Hoge isolatiewaar

Dema Bouw

Mussenberg 61 -1502Halle

Dema Bouw in Halle, Vlaams Brabant nabij Brussel, is uw aannemer voor het realiseren van uw nieuwbouw. Wij bouwen uw droomwoning, volledig volgens uw eigen wensen en smaak

Bovare

Keizersstraat 20 -3020Herent

Gypmar

Bergen 110 -2370Arendonk

Schrijnwerkerij Gypmar BVBA, erkende aannemer met meer dan 25 jaar ervaring, en de juiste man voor alle schrijnwerkerij van nieuwbouw tot renovatie.

Bouwwerken L.v.b.

Kapellemolen 4 -2470Retie

LVB Bouwwerken bvba te Retie: Kwaliteit is één van onze troeven. Onze specialiteit: betaalbaar bouwen. LVB BOUWWERKEN lvb bouwwerken,retie,belgium,belgique,belgië,proximedia,lvba,bouwwerken,villa,woning,villabouw,woningbouw,bouwonderneming,nieuwbouw,

D-estate

Parklaan 10 -2970Schilde

Ons team kan terugblikken op jarenlange ervaring in dakrenovatie en nieuwbouw, en wij werken telkens met het oog op lange termijn, onder ons streng gevoerde kwaliteitsbeleid.

Bockstaele

Stichelendries 52 -9340Lede

Bouwbedrijf Bockstaele bvba is een algemene aannemer van bouwwerken, gevestigd in Oordegem. Onze firma is een bouwbedrijf dat zich bezighoudt met nieuwbouw en verbouwingen van zowel woningen als appartementen en handels- en kantoorruimten. Wij bouwen

Gijbels Groep

Industrieweg-noord 1161 -3660Opglabbeek

Mathieu Gijbels staat bekend om zijn bedrijfs- en kantoorbouw. Maar we hebben zoveel meer te bieden. Van renovatie over nieuwbouw en onderhoud tot advies.

Edial Wonen

Brusselseheerweg 163 -9403Ninove

Nieuwbouw en verbouwingen Sterckx te Neigem Bouwonderneming Sterckx Nieuwbouw, renovatie, verbouwing, Ninove, Metselwerken, Neigem, Sterckx, bouwen, verbouwen, sleutel op de deur, aannemer, bouwwerken, ruwbouw, villabouw, proximedia

Amco

Neerbroek 56 -2070Zwijndrecht

WoningbouwTraditionele bouwwijzeSterk in moderne projectenVillabouw, appartementen, ruwbouwWij doen zowel nieuwbouw, verbouwingen als renovatie

Algemene Bouwonderneming Santon Jozef

Dorpsstraat 36 -9130Verrebroek

Algemene Bouwonderneming Santon Jozef bvba kan rekenen op een jarenlange ervaring in onder meer nieuwbouwwerken, renovatiewerken en verbouwingswerken voor woningen, appartementsgebouwen en bedrijfsgebouwen.

Brunof

Sneppestraat 33 -8610Kortemark

Aannemers schrijnwerken deuren en ramen dakvensters aannemers timmerwerken deurspionnen draaideuren glazen deuren industriele deuren keukendeuren industrie meubeldeuren industrie tourniquetdeuren

Rawebo

Turnhoutsebaan 121 -2390Malle

Bouwonderneming Vevabo

Schaarbeekstraat 40 -9120Vrasene

Aannemersbedrijf VEVABO is een aannemingsbedrijf uit Melsele dat bouwwerkzaamheden verricht in de nieuwbouw, verbouw, restauratie, renovatie en klein onderhoud, zowel in de woning- als utiliteitsbouw.

Kris Van Ostaeyen

Driehoekstraat 43 -2240Zandhoven

Wij maken gebruik van de nieuwste techniekenin de hedendaagsewoningbouw.

Stacubo

Industriepark 47 -2220Heist-op-den-berg

CB Construct beschikt als bouwbedrijf over meer dan dertig jaar ervaring in de nieuwbouw en renovatie van woningen en appartementen. Met 25 eigen vakmensen staan we uitermate sterk in traditionele metselwerken. Pionier voor Staalskeletbouw.

Bogaerts Johny

Hogebergstraat 59 -3500Sint-lambrechts-herk

Vevabo

Schaarbeekstraat 40 B -9120Beveren-waas

Vevabo is een aannemersbedrijf in Beveren-Waas waar u terecht kan voor zowel nieuwbouw als verbouwingen. Een van onze troeven is het bouwen en verbouwen op kleine lokaties met een minimale overlast voor omwonenden.

Mathys

Elslo 34 -9940Evergem

aannemer voor het bouwen van uw huis,nieuwbouw,appartement,ruwbouw,Evergem,Gent,mathys,mathijs,matthijs,matthys Bouwen & verbouwen - Mathys bvba - aannemer Gent - Evergem

Bouwbedrijf Van Der Kinderen

Kruibekestraat 130 -9150Kruibeke

Algemene aanneming-ruwbouw en afwerkingKlasse 5-Nieuwbouw en renovatie-VCAIndustriële projecten-BetonwerkenBedrijfsruimtes-Magazijnen-GaragesAppartementen-Kantoren-Winkels-Scholen

Alratec

Koning Albertstraat 2 -1760Roosdaal

Alratec is dé partner voor al uw buitenschrijnwerk : ramen, deuren en poorten. In aluminium, PVC of hout. Wij leveren maatwerk met een klassieke of eigentijdse vormgeving. Tevens garanderen wij de kwaliteit die u vraagt met respect voor uw budget.

Louwerse Energietechnieken

Wolfstraat 62 -2870Puurs-sint-amands

Schüco – het adres voor vensters en zonne-energie Schüco ist een specialist voor vensters en zonne-energie. Gevels berkende energie , veiligheid , comfort en design uitstralen.Bij nieuwbouw en renovatie.

Massimmo Villabouw

Brusselsesteenweg 69 -9090Melle

Je hebt beslist je wil een nieuwbouwvilla, helemaal op maat. Zalig, want je staat aan de start van een mooi avontuur met een fantastisch eindresultaat waar je elke dag opnieuw van kan genieten.Maar hoe begin je Wie spreek je a

Young Building Projects

Houtemsesteenweg 320 -1800Vilvoorde

Algemene Bouwwerken De Beule

Everslaarstraat 119 -9160Lokeren

Wij zijn een bouwbedrijfwerkzaam over heel Vlaanderen

Hinion

Wierookstraat 53 -9800Deinze

Sud - Construct

Groenkraaglaan 1 -1170Watermaal-bosvoorde

Onze bouwopdrachten zoals renovatie, verbouwing en nieuwbouw worden zowel bij particulieren en industrie uitgevoerd als bij kantoren, industriecomplexen, ziekenhuizen, residenties en bioscopen.

Van Hoecke Bouw

Heusdensteenweg 38 A -9230Massemen

Als meewerkend patroon is aannemer Van Hoecke uit Wetteren, Oost-Vlaanderen, gespecialiseerd in verbouwingen en nieuwbouw. Wij waken er over dat er goede kwaliteit wordt geleverd voor de bouw van villa`s, rijwoningen en appartementen.

L.t. - Bouw

Josse Biesmansstraat 5 -1560Hoeilaart

LT Bouw te Hoeilaart: wij zijn een algemene bouwonderneming waar u terecht kunt voor uw woning. LT Bouw bvba lt bouw,hoeilaart,belgique,belgium,belgië,belgien,proximedia,lt,bouwonderneming, bouw,bouwaannemer,aannemer,bouwen,woning,huis,nieuwbouw,reno

A.b.o. Bouwonderneming

Hombeeksesteenweg 410 -2800Mechelen

a.b. bouwbedrijf is een klein bouwbedrijf dat zich vooral  richt op verbouwingen van bestaande woningen , herstellingen en nieuwbouw.Wij richten ons vooral tot U, die met een klein bedrijf, in  direkte samenspraak en aan een betaalbare prijs

Dirk Bradt Nv

Nazarethstraat 43/a -9840De Pinte

Wij zijn voornamelijk gespecialiseerd in:Algemene bouwwerken, Nieuwbouw, Verbouwingen, Vloer- en wandtegels, Klinkers.

Licht & Verf

Kardinaal Cardijnlaan 104 -8800Roeselare

Vandepaer

Blaubergsesteenweg 113 C -2230Herselt

Algemene bouwonderneming Vandepaer is een firma die zowel nieuwbouw als renovatie doet. Wij bouwen uw droomhuis volledig naar uw wens.

Steenkaai

Sint-pietersmolenstraat 9 -8000Brugge

Welcome to www.steenkaai.be ! Welkom op www.steenkaai.be ! Bienvenue chez www.steenkaai.be ! This page is under construction Deze pagina is in opbouw Cette page est en construction Powered by Hostbasket http://www.hostbasket.com Free web page with r

Bouwonderneming Mannens

Oost-eindeken(ste) 33d -9190Stekene

Vooral voor nieuwbouw, maar in tweede instantie ook voor verbouwingswerken, kunt u bij Mannens terecht. (Wij voeren ook werken uit in Nederland)

Pi Kwadraat

Ternaaiseweg 9 -3580Beringen

Pi Kwadraat, Bouwkundig ingenieurswerk Pi Kwadraat, Bouwkundig ingenieurswerk aannemer, architectuur, aanbestedingsdocumenten, aanbesteding, advies, beringen, belgie, belgium, belgique, beheer, behoeftetabellen, bouwtoezicht, budgetcontrole,

Teirlinck Dirk

Pontstraat 4 -9681Maarkedal

Bouwbedrijf Teirlinck Dirk BVBA is reeds meer dan twintig jaar uw aannemer in de woning- en appartementsbouw, en dit in de regio Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen en Henegouwen.

R.v.b.

Poederleesteenweg 79 -2460Kasterlee

Bativer

Hemelrijken 22 -2890Sint-amands

Wij verzorgen zowel de nieuwbouw als renovatie van uw woning in "totaalaanneming", met als belangrijke troef de directe en persoonlijke aanpak. We vertrekken van het architectuurontwerp en bespreken alles van A tot Z.