U zocht op: Aannemer

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Inter-fast

Schaarbeekstraat 40 -9120Melsele

Bouwen aan de toekomst is ons motto. Samen met vaste onderaannemers staan wij garant voor een correcte uitvoering en opvolging van al uw bouwwerken. Zowel in de private als de openbare sector maken wij het verschil.

Groep Heyrman

Doornpark(bev) 120 -9120Beveren

Heyrman – De Roeck specialiseert zich al bijna 75 jaar in efficiënte waterbouwwerken. Ook verhuur en verkoop van materialen.

Dakwerken Verdonck

Steenbeekstraat(vra) 1 -9120Beveren

Perfect uitgevoerde dakwerken door Dakwerken Verdonck uit Vrasene.

Bpi Bouwplaatsinrichters

Schaarbeekstraat 25 -9120Melsele

Als 20 jaar lang zorgen wij voor professionele werfinrichting, en zo ook voor complete ontzorging van al onze klanten, van calculatie tot oplevering.

Beverrent

Kasteeldreef(bev) 88 -9120Beveren

Machineonderdelen op maat aannemers betonboringen werktuigen professioneel verhuur kranen heftoestellen bouwmachines verhuur machines professioneel verhuur gewapend beton boren gewapend beton zagen kranen hydraulisch kranen mobiel hydraulisch kranen opb

Heyrman - De Roeck

Doornpark(bev) 120 -9120Beveren

Sedert meer dan 60 jaar is één van de hoofdactiviteiten van ons bedrijf het plaatsen van talud en oeverversterkingen, zowel voor de openbare als privésector. Mede door onze eigen import van schanskorven en hardhout kunnen wij deze werken uitvoeren aa

De Bock Dirk

Doornpark(bev) 9 -9120Beveren

Ons bouwbedrijf is een bedrijf dat kwaliteit hoog in de vaandel heeft. Wij zijn in staat om dankzij de kwaliteit van onze medewerkers een hoogwaardig product voor onze klanten te realiseren .

Grondwerken Heyrman Urbain

Boerenstraat 11 -9120Melsele

Heyrman Urbain Grondwerken bvba heeft reeds 20 jaar ervaring in grond- en afbraakwerken, funderingen en ontstoppingen.

Vevabo

Schaarbeekstraat 40 B -9120Beveren-waas

Vevabo is een aannemersbedrijf in Beveren-Waas waar u terecht kan voor zowel nieuwbouw als verbouwingen. Een van onze troeven is het bouwen en verbouwen op kleine lokaties met een minimale overlast voor omwonenden.

N E N S Power

Schaarbeekstraat 23 -9120Melsele

Stroomgroepen verhuur is al 35 jaar onze specialiteit. Dat verhuuraanbod werd verder uitgebreid met generator- en elektrische toebehoren en een selectie aan courant benodigd werfmateriaal zodat we onze klanten totaaloplossingen kunnen aanbieden.

Olivier Van Raemdonck

Willem Van Doornyckstraat(hsd) 92 -9120Beveren

Aannemers schrijnwerken deuren en ramen dakvensters aannemers timmerwerken deurspionnen draaideuren glazen deuren industriele deuren keukendeuren industrie meubeldeuren industrie tourniquetdeuren

De Coninck & Zoon

Spoorweglaan 176 -9120Melsele

Plaatsing van ramen en deuren.in kwalitatief pvc en aluminium.

Bouwonderneming Vevabo

Schaarbeekstraat 40 -9120Vrasene

Aannemersbedrijf VEVABO is een aannemingsbedrijf uit Melsele dat bouwwerkzaamheden verricht in de nieuwbouw, verbouw, restauratie, renovatie en klein onderhoud, zowel in de woning- als utiliteitsbouw.

Bart Rombaut Bvba

Pauwstraat(mel) 137 -9120Beveren

Ondernemingen Seghers - Setisol

Leurshoek(bev) 95 -9120Beveren

Een tevreden klant is goud waard. Daarom is Seghers Setisol elke dag in de weer voor particulieren en aannemers, voor groot en klein. Of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie, ons werk voldoet altijd aan strenge kwaliteitseisen.

Aldak

Pareinlaan 1 -9120Beveren-waas

De Bock Metaalconstructies

Doornpark 34 -9120Melsele

De Bock NV is gespecialiseerd in het bouwen van loodsen voor uiteenlopende doeleinden. Daarnaast leveren en plaatsen wij ook uiteenlopende staalconstructies en plaatsen wij allerhande daken, funderingen en wandpanelen.

Hector Van Moer En Zonen

Nieuwlandstraat(mel) 14 -9120Beveren

Hector Van Moer & Zonen is een dynamisch familiebedrijf, gespecialiseerd in grond- en afbraakwerken.

Stoop Projects

Gentseweg(bev) 299 -9120Beveren

Tip Top

Parmastraat(mel) 62 -9120Beveren

Ibs Industrial

Slekkenstraat(mel) 12 -9120Beveren

IBS Industrial specialiseert zich in industriële bouwprojecten met een hoog maatwerk-gehalte.