U zocht op: aannemer antwerpen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Bouwbedrijf Gevaco

Diepestraat 79 -2400Mol

Voor al uw nieuwbouwprojecten en verbouwingswerken bent u bij Bouwbedrijf GEVACO aan het juiste adres. U komt terecht bij een team van gepassioneerde mensen die elke dag het beste van zichzelf geven om uw droom of project waar te maken.

De Zilvermeeuw

Zilvermeerlaan 6 -2400Mol

Sla uw vleugels uit aan het Zilvermeer Van terras tot `terrine du chef` De Zilvermeeuw, gelegen in het attractieve kader van het provinciaal domein Zilvermeer, heeft alles om het u naar uw zin te maken.

Martens Plastics

Berkebossenlaan 10 -2400Mol

Martens Martens Markten Projecten Documentatie Contact Links In gesprek met John Sitemap Meet je bouwtalenten met andere universiteiten, aannemers, bedrijven, ingenieurs en architecten en schrijf je nu in voor de bouwwedstrijd. Ontwerp - met material

Bouwwerken Huysmans

Voortbeemden 5 -2400Mol

Wij zijn gespecialiseerd in openbare en private bouwwerken. Wij zijn reeds jaren gespecialiseerd in het bouwen van appartementen, scholen, woningen en constructies.

Bastiaens Schilderwerken

Ginderbroek 35 -2400Mol

Schilderwerken Bastiaens uit Mol en Overpelt werkt zowel voor particulieren als voor professionelen. Service en kwaliteit staan bij ons voorop

Drooghmans International

Hangarstraat 14 -2400Mol

Drooghmans International NV is a holding and investment company which finds its origin in 1958 with the establishmentof the construction company Drooghmans & Zonen in Dessel, Belgium.

Molse Bouwmachines

Emiel Becquaertlaan 2g10 -2400Mol

Verhuur , verkoop en toebehoren voor bouwmachines ..

Vo-lux

Martelarenstraat 172 -2400Mol

We zijn reeds 50 jaar dé betrouwbare partner voor keukens, badkamers en maatkasten. Daarnaast kan u bij ons terecht voor totaalprojecten, renovaties en aanvullend maatwerk.Wij werken zowel voor particulieren als aannemers.

Decoratie Geysen

Turnhoutsebaan 283 -2400Mol

Decoratie Geysen is meer dan een interieur- en decoratiezaak. Naast particulieren kunnen ook bedrijven bij ons terecht voor de inrichting of renovatie van hun interieur.

Miloheem

Milostraat 13 -2400Mol

Feesten aannemers zalen verhuur bedrijfsfeesten auditoriums verhuur conferentiezalen verhuur feestzalen verhuur vergaderzalen feest architect feesten coordinatie banketten organisatie recepties organisatie tafelhouders productvoorstellingen personeelsfe

Sun Calor

MariËndal 13 -2400Mol

Sun Calor isgespecialiseerd in tanksanering & bodemsanering.Ons bedrijf beschikt over gespecialiseerde teams en materiaal om elke mazouttank te neutraliseren of verwijderen.