U zocht op: aannemers antwerpen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Beton Corthout

Knotwilgenweg 13 -2220Heist-op-den-berg

Algemene Betonwerken Corthout bvba uit Heist-op-den-Berg is ontstaan in 1987 en is gespecialiseerd in het leveren van stortklaar beton, stabilisé, chape, argex, metsmortel, schuimbeton voor het uitvullen van daken en isolatievloeren, isolatiechape.

Schilderwerken Verlinden Propaint

Schaliehoevestraat 110/d -2220Heist-op-den-berg

Voegwerken W & J

Liersesteenweg 115 -2220Heist-op-den-berg

Bouwbedrijf Aerts Stefan

Impulsstraat 18 -2220Heist-op-den-berg

Pro Paint

Bergebeekstraat 5 -2220Heist-op-den-berg

Peter Deckers

Industriepark 4 -2220Heist-op-den-berg

Voor schilder- en decoratiewerken was u al lang aan het juiste adres bij Peter Deckers. Deckers biedt nog andere diensten aan: binnenhuisarchitectuur, schrijnwerkerij, meubels op maat, vloeren, elektriciteitswerken, gyproc en pleisterwerken, enz...

Verhuurcenter Van Rompaey

Impulsstraat 8 -2220Heist-op-den-berg

Verhuurcenter Van Rompaey in Heist op den Berg voor verhuur van alle materialen voor bouw en tuin. Wij verhuren "BIJNA" alles voor bouw en tuin.Verhuur en verkoop aan particulieren en professionelen

A.a.a. Den Ontstopper

Heist Goorstraat 35 -2220Heist-op-den-berg

Ontstoppingsdienst, ontstoppingsfirma, ontstoppingswerken, camera inspectie, opsporen verborgen putten, buizen en afvoerproblemen, hulp bij verstopte leidingen.

Mertens

Hollestraat 22 -2220Heist-op-den-berg

Al 3 generaties behoren vakmanschap en mooi stijlvol werk tot de sterkste troeven van Mertens Schilderwerken. Dankzij onze ervaring garanderen we altijd de juiste aanpak voor zowel grote als kleine schilder- en decoratiewerken.