U zocht op: aardgas

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Elektriciteitsbedrijf Merksplas

Markt 1 -2330Merksplas

Wij geloven in een duurzame economie die oog heeft voor het milieu. Daarom investeren we in hernieuwbare energie zoals een biogasmotor en dragen wij zo bij tot het halen van de Kyoto norm.

Oasis

Groenstraat(ndw) 13 -2200Herentals

We zijn een familiaal bedrijf en erkend installateur centrale verwarming, vloerverwarming, hernieuwbare energie en airconditioning.

Gebruers

Ven 51 -2250Olen

Gebruers te Olen is gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van verwarming en sanitair, zowel nieuwbouw als renovatie. Het gaat dan over een verwarmingsketel en/of boiler, radiatoren, vloerverwarming, ... zowel op mazout als op aardgas.

B.e. Sanitair En Verwarming

Zavelheide(hrt) 7b -2200Herentals

De warmteverliesberekeningen worden door ons persoonlijk uitgevoerd. Vloerverwarming blijft nog steeds onze specialiteit, naast de standaard verwarmingsinstallaties met radiatoren. Als gehabiliteerd aardgasinstallateur (Cerga ?) zijn wij ...

Ineos Aromatics Belgium

Amocolaan 2 -2440Geel

De BP-groep is een van de grootste energieondernemingen in de wereld. De groep bezorgt haar klanten brandstof voor transport en energie voor verwarming en verlichting. Naast de productie en verkoop van ruwe olie en aardgas produceert BP chemicaliën,.

Rova Heating Technics

Donk 45 -2400Mol

Rova Heating is al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van de modernste verwarmingsinstallaties, zowel op mazout als op aardgas.