U zocht op: advies op maat

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Zeelandia

Nijverheidsstraat 58-60 -2160Wommelgem

Samen met onze klanten zijn wij steeds op zoek naar nieuwe mogelijkheden in de wereld van brood en banket.

Algemene Bouwonderneming Cogghe En Cie

Nijverheidsstraat 106 -2160Wommelgem

Onze activiteiten zijn: aluminium ramen en deuren, algemene aannemingen, sleutel op de deur, renovaties en verbouwingen, interieurarchitectuur en maatwerk.

Nearfield

Nijverheidsstraat 72 -2160Wommelgem

NearField is gespecialiseerd in het plaatsen van elektrische installaties, domotica, video- en parlofonie en verlichting op maat van uw nieuwbouw- of renovatiewoning. Is uw zekeringkas dringend aan vernieuwing toe Voor kleine en g

Cook & Style

Nijverheidsstraat 72 -2160Wommelgem

Traiteur Cook & Style: Afhaalgerechten en koken aan huis. Chef aan het fornuis Christophe Verschuere neemt met plezier de uitdaging aan om u te verrassen en een geslaagd feest te verzorgen. Cook and Style: Afhaalgerechten en koken aan huis.

Belisat

Herentalsebaan 485 -2160Wommelgem

Belisol, de specialist in aluminium, houten, kunststof kozijnen en deuren - le spécialiste des portes et fenêtres. Wenst u meer informatie over onze kozijnen, deuren,...neem een bezoekje op onze website.

Bru Systems

Koralenhoeve 8c -2160Wommelgem

BRUSYSTEMS biedt een professionele totaaloplossing aan voor de inrichting van uw bedrijfswagens. Met een totaaloplossing willen wij zeggen dat wij uw voertuig van a tot z kunnen inrichten zodat het volledig aan uw noden en eisen v