U zocht op: advies verhuur machines bouw

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Huurland

Wiedauwkaai 27 -9000Gent

Verhuring van machines met advies voor bouw en renovatie, industrie & huis en tuin. Meer dan 25000 verschillende artikelen onmiddellijk beschikbaar. 8 filialen in Oost- en West-Vlaanderen:

Wide Works

Koningin Maria Hendrikaplein 64 -9000Gent

EGUS (architecten en ingenieurs, cvba) is een multidisciplinair bureau dat zijn diensten aanbiedt in architectuur, stabiliteit, quantity survey, bouwtechnieken en werfcontrole, veiligheidscoördinatie, expertise en visualisaties - Koningin Maria-Hendr

Artz

New-orleansstraat 16 -9000Gent

Adrimes

Kortrijksepoortstraat 234 -9000Gent

Mijn Epb

Zeilschipstraat 10 -9000Gent

Moduul is een ervaren aannemersfirma in Gent. We verzorgen renovatieprojecten in de regio en luisteren daarbij nauwkeurig naar uw wensen als bouwheer. In overleg komen wij samen tot een planning en werken wij eventuele nieuwe ideeën uit.

Victoir

Watlingtonstraat 2-4 -9000Gent

Victoir heeft ruim een eeuw ervaring in de afbouwsector als productleverancier voor natte en droge bepleistering, gevelwerken en droogbouw. De onderneming wordt in 1903 opgericht door de overgrootvader van de huidige zaakvoerder Steven Everaert.

Bril De Roose Heyde Consultants

Koekoeklaan 13 -9000Gent

Een voortreffelijke en betrouwbare partner te zijn in het geven van opleidingen en advies over kwaliteit, veiligheid en milieu en in het opzetten van kwaliteits-, veiligheids-, milieu-, management- en verbeteringsystemen.

Van Marcke

Overzet 14 -9000Gent

Thuis in warmte en water. Internationale distributieketen van sanitair, badkamers, centrale verwarming, dakbedekking en waterbehandeling. Van Marcke ®: sanitair, badkamers, centrale verwarming, dakbedekking en waterbehandeling