U zocht op: afwerking wanden

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Verbraeken Bouwwerken

Nijverheidsstraat 3 -2490Balen

bouwonderneming

Htm

Poeierstraat 18 -2490Balen

___HTM___Huis & Tuin Maerschaelck Onze werkzaamheden? Het gieten van betonnen kelders en algemene betonwerken. Zwembadbekisting met volledige afwerking volgens al uw wensen. De firma HTM staat voor jarenlange ervaring in de betonsector, kwaliteit en

Dillen Bouwteam

Puttestraat 15 -2490Balen

Dillen Bouwteam is een echte renovatiespecialist met meer dan 50 jaar ervaring. Wij zijn vooral sterk in totaalrenovaties, waar we met een strakke coördinatie de uitvoering van alle werkzaamheden naadloos in elkaar laten overvloeien ...

Abmr

Forcitestraat 50 -2490Balen

Iz Betonboringen

Berg 36 -2490Balen

Beste bezoeker. Welkom op de website van IZ betonboringen. IZ betonboringen BVBA is een klein dynamisch bedrijf. U kan bij ons terecht voor verzorgd boor- en zaagwerk. Chemische verankeringen en selectief sloopwerk behoren ook tot onze activiteiten.

Vema Beton

Industrieweg 6 -2490Balen

Een nieuwe naam in de prefab betonwereld, maar wel een met een massa ervaring. Tom Vennekens en Wim Maerschalck hebben hun jarenlange ervaring in prefab beton gebundeld en ondergebracht in een nieuwe vennootschap VEMA Beton bvba.

Makietie

Sinterveld 112 -2490Balen

Swinnen

Kmo-straat 9 -2490Balen

Waar de focus aanvankelijk lag op industriebouw, is de firma de laatste jaren steeds actiever in de openbare sector, waar wij uiteenlopende nieuwbouw- en renovatieprojecten uitvoeren.

D-lux Systemen Benelux

Molenveld 230 -2490Balen

Fabrikant en installateur van top kwaliteit prefab stalen bouwsystemen.