U zocht op: airco installatie

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


De Pooter

Lichtaartseweg 105 -2250Olen

De firma De Pooter uit Olen is de specialist op het gebied van brandbeveiliging van grote gebouwen.We staan in voor de installatie en het onderhoud van Sprinklerbrandbeveiligingssystemen.

Bovema International

Lammerdries-zuid 17 -2250Olen

Ventilatiesystemen verwarming industrie ingenieurbureaus projectcoordinatie projectengineering projectmanagement cad ontwerp detachering elektronica studiebureaus engineering luchtverversingssystemen ventilatieroosters industriele ventilatiesystemen luc

Cogama G.m.c.

Stadsestraat 51 -2250Olen

Cogama heeft meer dan 50 jaar ervaring in de installatie van verwarming, ventilatie, airconditioning, koeling en sanitair.Cogama werkt uitsluitend voor professionele klanten in verschillende sectoren.

Techno Service

Lammerdries-zuid 14 -2250Olen

Erca

Geelseweg 131 -2250Olen

Gebruers

Ven 51 -2250Olen

Gebruers te Olen is gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van verwarming en sanitair, zowel nieuwbouw als renovatie. Het gaat dan over een verwarmingsketel en/of boiler, radiatoren, vloerverwarming, ... zowel op mazout als op aardgas.

K & F Electro-techniek

Hagelberg 31 -2250Olen

K & F elektro-techniek bvba is een jong en dynamisch bedrijf dat zich vooral toespitst op industriële elektrische installaties in de openbare sector en in bedrijven.

Dekabo

Hoogbuul 35 -2250Olen

Dekabo is een dynamisch bedrijf met één duidelijke specialisatie: horizontaal gestuurde boringen. Door onze ervaring beheersen wij de techniek volledig en integreren wij continu de laatste nieuwe ontwikkelingen in onze werkwijze.

Mertens - Goossens

Turfputten 4 -2250Olen

Mertens-Goossens is uw partner bij uitstek in de ruime regio Kempen voor buitenschrijnwerk in Hout, Aluminium & PVC alsook binnenschrijnwerk met o.a. binnendeuren, maatkasten en trapbekleding. Overigens kan u bij ons terecht voor terrasoverkappingen.

Wim Vranckx

Meirenstraat 41 -2250Olen

U kan een beroep doen op ons voor zowel nieuwbouw als renovatiewerken. Wij bespreken samen uw plannen en bekijken welk systeem het beste bij uw wensen aansluit.

Langewouters

Industrielaan 4 -2250Olen

Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen en of plaatsen van elektrische schakelkasten voor de HVAC-sector: Verwarmingsinstallaties, Luchtbehandeling, Verwarming, Koeling, Bevochtiging, Droging en ook renovatie van verouderde schakelkasten.

Beneens Bouw En Interieur

Stadsestraat 43 -2250Olen

Onze specialiteiten zijn exclusieve woonprojecten, winkel- en kantoorinrichting. In het B2B segment en de openbare sector willen we door een pro-actieve marktbenadering onze groei realiseren.

Stratos Energy

Lammerdries-zuid 17d -2250Olen