U zocht op: airco installatie

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Noma

Diksmuidestraat(sta) 64 -8840Staden

Cb Groep

Bruggestraat(sta) 76 -8840Staden

Desloover - Dutry

Diksmuidesteenweg(onk) 62 -8840Staden

Freho Technics

Aardenplasstraat(wrb) 18 -8840Staden

Koel- en verwarmings- installatiesWij willen uw betrouwbare partner zijn. Wij zoeken samen met u naar koel- en verwarmingsinstallaties met een goeie balans tussen duurzaamheid, energie-efficiëntie en kost.

Saelens Roland

Provinciebaan 79 -8840Staden

Als verdeler van een groot aantal merken in de beregenings- en irrigatiesystemen zijn wij actief in België, Nederland, Duitsland en Frankrijk.

B&d Heating Systems Eranco

Roeselarestraat 28-30 -8840Oostnieuwkerke

Als fabrikant van elektrische verwarmingstoestellen onder de merknaam "ERANCO", geregistreerd in alle europese landen, en importeur van diverse elektrische verwarmingssystemen kunnen wij, U een scala van producten aanbieden voor tal van toepassingen.

Elektro Vandewalle

Diksmuidestraat 30 -8840Westrozebeke

Cauwelier Welding

Vrijbosstraat(sta) 31 -8840Staden

Climeco

Poelkapellestraat(wrb) 11 -8840Staden

Totale technische installaties in nieuwbouw en verbouwing, centrale verwarming, vloerverwarming, gas- en stookolieketels, centrale stofzuiger, ventilatie, sanitaire installaties, regenwaterpompen en waterleidingen, inrichten badkamers

A.i.v. Industries

Koornbloemweg 2 -8840Oostnieuwkerke

Industriele buisleidingen en metaalconstructiesNaast nieuwbouwprojecten passen wij ook bestaande piping-installaties aan of zorgen voor de herlokalisatie van uw installatie.

Huro

Sleihagestraat(onk) 57 -8840Staden

HURO | Huyghe Roofing | Oostnieuwkerke | Het familiebedrijf Huyghe HURO is sinds meer dan 60 jaar gespecialiseerd in het afdichten en isoleren van platte en lichthellende daken met hoogwaardige bitumineuze materialen. Deze lange ervaring heeft ons ge

V.l.b. Installaties

Ter Eike(sta) 8 -8840Staden

VLB-installaties is een familiebedrijf opgericht door Luc Vanlerberghe, wij zijn gespecialiseerd in totaalprojecten.

Bouwwerken Desmet

De Rootputten(onk) 7 -8840Staden

Dekoverm

1a° Jagersstraat(onk) 5 -8840Staden

Elektro Andre Gevaert

G. Gezellestraat(onk) 18 -8840Staden

Electro André Gevaert is een installatiebedrijf. Binnen deze diensten wordt een ervaren enbetrouwbaar team tewerkgesteld. Ons team bestaat uit een tiental werknemers/bedienden en twee meewerkende zaakvoerders.

Bk - Inox - Design

Vergeldermolenstraat(onk) 25 -8840Staden

Bij BK INOX DESIGN bent u aan het juiste adres voor uw inox leuningen, inox maatwerk, inox meubels, inox trappen, inox keuken, inox keukentabletten.