U zocht op: airco onderhoud

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Maes

Industriedijk 2 -2300Turnhout

Maes bv te Turnhout draagt al jaren de zorg voor de reiniging en onderhoud van industriële stoom- en verwarmingsketels.Met technische know-how, inovatief denken en een persoonlijke benadering.

Hooyberghs Hvac

Bleukenlaan 9 -2300Turnhout

Installatie van verwarming, ventilatie, airconditioning, koeling. Onderhoud en hersteldienst. Automatische sturingen, energiekostenbesparing.

Comeet

Eigenaarsstraat 34 -2300Turnhout

Sam Mets van Comeet Verwarming te Rijkevorsel is de ideale partner voor alle sanitaire- en centrale verwarmingsinstallaties.

Klimatechnics

Muizenvenstraat 3 -2300Turnhout

Klimatechnics is gespecialiseerd in het plaatsen en onderhouden van zonnepanelen, verwarming en andere hvac installaties. Zowel voor particuleren als de industriëlenmarkt.

De Kock

Industriedijk 4 -2300Turnhout

Van eenmanszaak groeide De Kock al snel uit tot een middelgrote HVAC-specialist en sanitairbedrijf. Onze vakmensen op het terrein kunnen rekenen op de dagelijkse ondersteuning door projectleiders, administratieve krachten, calculators en specialisten

Climaheating

Nieuwe Kaai 11 -2300Turnhout

Wij staan klaar met onze ervaring naar verwarming, ventilatie, groene energie en waterbehandeling.

Verschueren Sanitaire Installaties

Slachthuisstraat 40 -2300Turnhout

Wij zijn vooral actief in de zorgsector , overheidsopdrachten , industrie en andere grotere installaties.Onze kernactiviteit bestaat uit het verwezenlijken en onderhoud van sanitaire –en brandbeveiligingsinstallaties.

Willemsen Zwembaden

Noord-brabantlaan 8 -2300Turnhout

Als exclusief Starline dealer van de provincie Antwerpen verdelen wij het volledige gamma Starline Monoblock zwembaden

Gaspar Motors

Kempenlaan 67 -2300Turnhout

Gaspar Motors Tunhout Citroen Garage Gaspar Motors N.V. Gaspar, Citroen, Citroën, Turnhout, Xsara, Picasso, C5, Saxo, Berlingo

Car Assistance Company

Steenweg Op Gierle 355 -2300Turnhout