U zocht op: airco plaatsen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Vertommen

Fabiolalaan 1 -8020Oostkamp

Snick

Lieverstedestraat 10 -8020Oostkamp

SNICK EuroIngredients is sinds 1993 een zeer klantgerichte toeleverancier en producent van hoogwaardige culinaire en functionele ingrediënten, compounds en blends voor de voedingsindustrie in de Benelux.

I.d. Interieur

Lieverstedestraat 8 -8020Oostkamp

Keukens badkamers ID Interieur in Oostkamp Brugge Keukens badkamers ID Interieur in Oostkamp Brugge Keukens badkamers ID Interieur in Oostkamp Brugge

Verrewaere

Sint-elooisstraat 32 -8020Oostkamp

Maveau

Lieverstedestraat 11 -8020Oostkamp

Maveau HomeKennismakingDakwerkenRenovatieBouwprocesRealisatiesContact Maveau, Maveau

Bouwonderneming Christiaens

Legeweg 155 -8020Oostkamp

De realisaties van Christiaens N.V. omvatten appartementsbouw, villa- en woningbouw, bouw van kantoren en de constructie van openbare gebouwen. Ook met renovatiewerken en bouwprojecten in de sociale sector hebben wij ervaring.

Algemene Bouwonderneming Demeyer

Kwadeplasstraat 83 -8020Oostkamp

DM Zwembaden is gespecialiseerd in zwembadplaatsing, -onderhoud en -renovatie. Maar ook (en vooral) in pvc-afdichtingen. Voor zwembaden, vijvers, onder- en bovengrondse spaarbekkens, en platte daken.

Cloet

Bergenstraat 34 -8020Oostkamp

Geotechnix

De Leiteweg 29 -8020Ruddervoorde

Geotechnix is uw partner op het gebied van grondboringen. We zijn gespecialiseerd in grondboringen voor 2 doeleinden:Verticale boringen voor het plaatsen van een warmtepomp met aardsondes.Boorputten voor waterwinning.

Leenknegt

Bornebeekstraat 2 -8020Oostkamp

Leenknegt NV is een professionele onderneming, reeds meer dan 40 jaar actief in de elektrotechnische sector. Leenknegt NV biedt een totaalpakket van hoogkwalitatieve diensten en producten aan voor oa. de industriële, tertiaire en

Alvanbouw

De Leiteweg 6 -8020Oostkamp