U zocht op: algemene bouwinstallatie

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Tempac Comp.

Diamantstraat 2 -2200Noorderwijk

Tempac is reeds 25 jaar toonaangevend als toeleverancier in metaalbewerking met een continu vernieuwend en uitbreidend machinepark.Tempac is de specialist voor al uw laser- en waterjetwerk.Met ons uitgebreid machinepark en know-how kunnen wij ...

Cosenco Gevelrenovatie

Toekomstlaan(hrt) 6 -2200Herentals

Cosenco is specialist in gevelreiniging, gevelbescherming, betonherstelling, schilderwerken en voegwerken. Cosenco staat garant voor vakkundig werk binnen de afgesproken modaliteiten. Want dat geeft u vertrouwen!

Era Domus

Noordervaart(hrt) 39 -2200Herentals

Welkom bij Era Domus projectbouw.Wij bouwen van ruwbouw, winddicht tot totaal project. Voor zowel kleine woningen als grote bouwprojecten kan u bij ons terecht.

Ecohuis

Oud-strijderslaan (hrt) 207 -2200Herentals

Ecohuis staat voor persoonlijke begeleiding, ambachtelijke & milieuvriendelijke houtskeletbouw, snelle uitvoering (binnen de drie maanden !) en een team met jaren ervaring.

Weldit

Acacialaan(hrt) 56 -2200Herentals

Studie en advies voor lastechnieken, projectbegeleiding en aanneming van alle laswerkzaamheden. index Lassen,Laswerken,Lasser,Ingenieur,Lasingenieur, Welding Engineer,Engineer,Pijpleiding,Pipeline,Piping,Pressure Vessels,Drukvaten,Vaten,Reactor,Const

Belfaconstruct

Welvaartstraat (hrt) 22 -2200Herentals

Belfaconstruct is gespecialiseerd in diensten voor de tankindustrie.

Skyworkers

Vennen(hrt) 5 -2200Herentals

Het Skyworkers team is een jong en zeer getraind team. De werken worden steeds uitgevoerd door gespecialiseerde mensen die reeds meerdere jaren actief zijn in de rope access sector en die specifieke opleidingen hebben genoten.

Horemans Home Interieur

Wiekevorstseweg(mrh) 1 -2200Herentals

Totaalprojecten voor woningen, kantoren, winkels en horeca. Meubelontwerpen en ?uitvoering, Kleur-, verlichting- en interieuradvies, Onze taak bestaat erin uw woonidee?n te realiseren en uw dromen waar te maken.

Oasis

Groenstraat(ndw) 13 -2200Herentals

We zijn een familiaal bedrijf en erkend installateur centrale verwarming, vloerverwarming, hernieuwbare energie en airconditioning.