U zocht op: algemene schoonmaak

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Algemene Bouwwerken Vandezande En Zonen

Beelkenswijer 13 -3583Beringen

Onze activiteiten bestaan voornamelijk uit algemene bouwwerken gaande van woningbouw, verbouwingswerken alsookappartementen en eigen projecten.

Algemene Bouw Partners

Schemkensstraat 2 -3583Beringen

ABP Algemene Bouw Partners Paal Beringen Algemene Bouw Partners - Paal Beringen

Algemene Bouwonderneming Verboven - Reynders

Tervantstraat 33 -3583Beringen

Verboven-Reynders werd opgericht 1977 en is met meer dan 40 jaar ervaring een echte referentie in tegelwerken en renovatieprojecten

Gaethofs En Co

Holststraat 109 -3583Beringen

Al meer dan 55 jaar geniet onze bouwfirma Gaethofs & Co uit Paal, Beringen in Limburg van een uitstekende reputatie op gebied van algemene aanneming van bouwwerken, zowel van ruwbouw tot sleutel-op-de-deur woningen, villa´s en appartementen.

Kreapaint

Mulderstraat 2 -3583Beringen

Voor het personaliseren van uw interieur.Uitvoeren van grootschalige schilderwerken.Het toepassen van hygiënische coatingsystemen.Het professioneel plaatsen van alle muurbekledingen.Het professioneel plaatsen van alle zachte vloerbekledingen.

Koen Heselmans

Tessenderlosesteenweg 181 -3583Beringen

Splendid

Industrieweg 41 -3583Beringen

Bouwbedrijf Splendid Paal-Beringen voor villa`s, woningen, bouwgronden, sleutel op de deur villabouw en woningbouw villabouw woningbouw sleutel op de deur

Ariël Thuisdiensten

Diestersesteenweg 56 -3583Beringen

Onze gecertificeerde schoonmakers laten elke dag kantoren, winkels, publieke gebouwen en industriële omgevingen blinken

Ariël Facilitaire Diensten

Diestersesteenweg 56 -3583Beringen

Ariel nv, een nieuw schoonmaakbedrijf? Nee, Ariel nv is het vroegere CH Cleaning Services. Dus nog steeds meer dan 30 jaar ervaring in de sector en een werkterrein verspreid over heel Vlaanderen en Brussel, maar in een nieuw kleedje.

Het Poetsbureau

Diestersesteenweg 56 -3583Beringen

Het poetsbureau levert u snel kwalitatieve huishoudhulp via dienstencheques. Geen of korte wachttijd. Goede huishoudhulpen mogen steeds solliciteren.

Bsx

Tessenderlosesteenweg 206 -3583Beringen

We zijn gespecialiseerd in allerlei vormen van groene energie zoals o.a. het plaatsen van zonnepanelen en zonneboilers. Voor ventilatiesystemen en warmtepompen kan u ook bij ons terecht.