U zocht op: alles voor werk

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Stuvex International

Heiveldekens 8 -2550Kontich

U wilt uw installatie en arbeiders beschermen tegen stofexplosies en procesbranden? Zoek niet verder! Want de explosie-experts van StuvEx implementeren en onderhouden beveiligingssystemen tegen stofexplosies en brandbeveiliging in de procesindustrie.

Denta

Heiveldekens 2 -2550Kontich

Als familiale onderneming staan we al 4 generaties dichtbij de dagelijkse praktijk van tandarts en tandtechnicus. In onze bedrijfscultuur hebben persoonlijk contact, vertrouwen, echte service en relaties op lange termijn altijd een centrale rol gespeeld.

All Decor

Duffelsesteenweg 137 -2550Kontich

Bij All Decor in Kontich vindt u een ruim aanbod voorzetrolluiken in aluminium of PVC. Onze rolluiken beschermen u tegen koude, regen, wind, hitte, inbraak, geluidshinder, inkijk en lichtinval.

Lgw Consult

Duffelsesteenweg 136 -2550Kontich

Uw kans ligt hier voor uw ogen maar gaat u ze durven grijpen ?Wordt financieel onafhankelijk!Vandaag hebt u de keuze !!

Firma Léon Callot

Neerveld 6 -2550Kontich

De firma Leon Callot n.v. is de belangrijkste leverancier in Europa van onderdelen, accessoires en toebehoren voor alle merken naaimachines.

Construmax

Herman De Nayerstraat 11 -2550Kontich

Nieuwbouw, aanbouw, renovatie. Construmax doet het allemaal. Wij volgen uw project op van begin tot eind, en beloven u gemoedsrust. Hoe dat kan? Onze werknemers zijn perfect op elkaar afgestemd.

Metalced

Mechelsesteenweg 307 -2550Kontich

alle uitrusting en gereedschap voorgarages bandencentralescarrosserieherstelling benzinestations car-wash motoshopstotaalinrichtingen van werkplaatsen en ons

Glenn Verschueren

Oude Baan 8 -2550Kontich

Onderhoud centrale verwarming (gas en mazout) met wettelijk attest Herstellingen centrale verwarming Nieuwe installaties centrale verwarming/sanitair Renovatie oude cv installaties Renovatie badkamer Ontstoppingen Alle loodgieterij.

Be Welcome

Reepkenslei 52 -2550Kontich

Motoren Desmedt

Satenrozen 16 -2550Kontich

Al meer dan een halve eeuw laten we onze motoren voor je warmdraaien. Naast het herwikkelen van motoren voeren we herstellingen uit op alle soorten roterende machines.

Tecta Nova

Prins Boudewijnlaan 7 -2550Kontich

We zijn een jong bedrijf, maar met een pak ervaring op het dak. Dit zorgt voor de combinatie van de juiste drive en heel wat expertise.Ons team voert alle dakwerken uit in regio groot Antwerpen.

Easykit

Neerveld 15 -2550Kontich

Easykit. Installeren doen we samen.

7theaven

Heiveldekens 20 -2550Kontich

Alles voor uw event. Wij verhuren special effects van rookmachines tot vuurwerk en alle decoratie die van je feest of event een topper maken