U zocht op: alles voor werk

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Denis Engine Services & Parts

Brechtsebaan 30-36 -2900Schoten

Wij leveren vakbekwaam personeel en kennis voor grote revisies van viertakt diesel scheepsmotoren, zowel ter plaatse als in onze volledig uitgeruste werkplaats dicht bij de haven van Antwerpen.

Proclima

Toekomstlaan 16 B P -2900Schoten

Proclima verhuurt en verkoopt gereedschap en ijzerwaren. Sterk in service en assortiment. Uw probleem = onze zorg.

Fan Company

Veerhuisdreef 33 -2900Schoten

Van Ende

Ruitersdreef 19 -2900Schoten

U kan bij ons terecht voor alle rioleringswerken, van kleine herstellingen tot een volledig rioleringsnetwerk. Het plaatsen van rioleringen, septische putten, regenputten, drainagesystemen, pompputten, gescheiden riool, ontstoppingen, klinkerwerken.

Optibel En Co

Edisonplein 8 -2900Schoten

Optibel draagt er zorg voor dat u in een kraaknette omgeving aan het werk gaat. Een afgestoft bureau, een zuiver tapijt, reine toiletten, lege vuilnisbakken en asbakken,… Alles schoon, precies zoals het hoort, dankzij onze professionele inzet.

Dakrubber Schoten

Villerslei 79 -2900Schoten

Dakrubber Schoten is uw specialist in het isoleren van uw plat dak en omdat de Vlaamse regering een isolatienorm heeft opgelegd tegen 2020 voor alle woningen, zijn een groot deel van onze projecten MET isolatie.

Envirotect

Industriepark Brechtsebaan 10 -2900Schoten

De luchtzuivering van Envirotect brengt genezing voor iedereen. ENVIROTECT kan allergieën, astma, sick building syndrome, burn-out genezen omdat wij de enige zijn die huisstofmijt uit uw woning, bedrijf, school, RVT, ziekenhuis, enz. kan verwijderen